Quantcast
Till salu inom: ”

loncin 110cc fiddy säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En jätte fin Fiddy 110cc med loncin motor som smäller igång på 1-2 kicket. Bromsarna är fixade,Ny bromscyl fram och nya belägg bak. Bakdäcket är kört ca 2 mån på. Styret är ett Pitpro styre ca 2mån gammalt. Ojan bytt regelbundet efter 5 timmars gång. 10" fram och bak perfekt för den yngre som vill börja köra fiddy då kopplingen är super lätt att trycka in. ett extra kåpset med sadel finns i reserv mobil 073-9851147
Hej! Nu säljer jag min Pitpro eftersom den mest bara står. Fungerar utmärkt, startar alltid efter varje vinter (står ej i värmegarage), relativt nytt luftfilter, tändningsnyckel m.m. Har både kört i sand och lera med den. Mycket rapp (lika rapp som en 125 cc från Loncin som jag kört). Blåa kåpor och någon bok medföljer. Mycket fin pitpro som går kanon, finns i Stockholm, Botkyrka. Priset kan diskuteras då jag är i behov av pengar!
tjenna! jag har en midsizefiddy loncin 110cc 09ans moddel.går fin fint o är fin! jag begär 5000kr eller bud o priset blir billigare vid snabb affär. (obs nya kedje spännare o ny kedja!) mycket intresserad av att byta emot nån moppe! mvh anton!
Hej ska sälja min fiddy . Det är en 110 cc loncin . Den går bra .plast kit finns på 24 mx för ca 300 kr. Har fler maskiner också ring mig på 076-8101105 MVH Samuel.
Hej!! Fiddy 110cc 4-takt. startar alltid!! är i bra skik. har aldrig krånglat har nytt bak deck och en ny kedjestyrare. Motorn är loncin som är japansk. Har alldrig kört på vintern. tank kranen är fast skruvad med lim Och det är en Provesorisk kran. Men fungerar mycket bra! Mobil. 0761709307