Quantcast
Till salu inom: ”

longboard blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En av loadeds mest sålda longboards. Den har drop-through design så att truckens baseplate monteras på ovansidan decket. Det ger brädan en låg tyngpunkt och skön känsla - du svävar fram på asfalten! Dervish är symmetrisk och har alltså likadan tail och nose, så att du enkelt kan göra både manuals och shove-it trick. Flex1 Svarta paris 180 truckar. Orangotang in heat 75mm/80a orange Kullager behöver bytas kostar ca 100-150 kr. annars i bra skick ring efter kl 16:00
Säljer min longboard som är använd väldigt lite. Longboarden är lite kantstött och det är nästan inga slitningar på griptapen. Hjul, hjullager och truckar är begagnade men fungerar hur bra som helst. Longboarden som är handmade av en snubbe i Göteborg för ungefär 3 år sedan, hans märke är Primitivo. Längd: 115 cm Bredd: 22 cm Tjocklek: 13 mm Truckar: U.S.9 Pivot Hjullager: ABEC 5, S&S 608ZZ Maila vid intresse!
Ska sälja min longboard från Slipstream p.g.a. att det inte var någonting för mig. Använd kanske 3 gånger och helt i nyskick, kan maila bilderna så får ni de i ordentlig upplösning om det önskas. Mycket smidig att ta sig runt på, även där det är mycket folk. Köpt från Hardware i Luleå för 2 200:- Hämtas vid universitetet i Luleå, kan också levereras till städer på vägen från Luleå till Katrineholm den 4e juni då vi åker hem med bil.
Funderar på att köpa en renodlad ldp longboard istället för denna ldp hybrid 15* fixed pump bracket i fram, justerbat de-/wedge i bak Kan sälja enbart bräda och som komplett, åkt med brädan i ungefär en timme så allt är i nyskick med custom bushings för en vikt på 65-75kg LDP setup just nu - fram: bennet 5.0, bak: tracker rts 139 Mer info: http://www.gbomblongboards.com/darkmatter/ pris: bud, kostade mig 3300kr ny smsa gärna om du har frågor
Hej på er! Har blivit oerhört intresserad för longboard på senaste tiden och har därmed bestämt mig för att köpa en. Är en nybörjare så tänker också mig en longboard för nybörjare. Bilden stämmer väl inte helt överens med vad jag kan önskas köpa men p ett ungefär. Longboard:en bör vara i gott skick och inte sliten då jag inte har tid att mecka med hjul eller liknande. Så en komplett longboard, helt enkel. Jag kommer inte betala mer än 1000:-, så alla förslag över denna summa tackar jag nej till. Kan avsluta köpet via mötesplats eller liknande. Ni når mig på mail. Kollas dagligen. Ha det gott!