Quantcast
Till salu inom: ”

loop pedal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cube
F

Tidigare annonser till salu

Blev sugen på nått annat... [img:1eezmxqq]http://1484.bz/shinjuku/image/60/60efxmk2/2.jpg[/img:1eezmxqq] Lånad bild. Säljer därför min midilooper/midi switcher från Musicomlab, EFX MkII, mjukvaruversionen är 3.0, den senaste alltså. Endast socktrampad i gästrummet. Som ny! Kardborre på undersidan. Inkl adapter och manual. Har alltså åtta loopar för pedaler, två inbyggda buffertar, en urkopplingsbar för att kunna köra ex fuzzface i någon av de fyra första. Utgång för stämapparat, mutefunktion för tyst stämning. Ingång för expressionpedal. m.m. Pris: 3700kr (inkl frakt)
-vox, tonelab desktopmodellen 1000:- -carl martin, hot drive n´ boost MK3 1100:- -ts-808-klon av zeta55 (OD) 700:- -t-rex, compnova 900:- -t-rex, mudhuney 800:- -t-rex, tremster 900:- -tc electronics, nova delay 1700:- -fulltone, soulbender (fuzz) 1500:- -loopstrip av t1m 900:- (http://www.this1smyne.com/product_list/custom/looper/) i loopstripen finns tuner out, en boost med pot (super hard on-kopia), en master och två loopar att switcha mellan. eftersom jag troligtvis ändå köper nya prylar av pengarna jag får in så tar jag gärna emot bytesförslag.
Effektpedal Memory man with Hazarai från Electro Harmonix. Mycket skön och "bred" pedal som man kan ratta fram sköna ljud och effekter. Loopingfunktion, delay, modulation mycket, mycket mer. Inspirerande liten sak. Kvitto med garanti. Köpt för ca en månad sedan- ej "trampad" på- har använt den som syntheffekt och looper. Nyskick. Manual, adapter, orginalkartong. 1400:- nyp. 1800:- Finns mycket på youtube att kolla på: http://www.youtube.com/watch?v=b6LtxFv1JRA&feature=related
Electro Harmonix 2880 + pedal. En riktigt grym loopare. Den är i bra skick MEN ett plastreglage är borta som ni ser på bilden. Dry out som är borta ställer volymen på ingången (men inte på det som spelas in). Jag har alltid haft den stående på 50%. Vill man flytta den så funkar något så banalt som en tandpetare utmärkt. Jag har inte pallat fixa detta då det skulle gå på 500+ med originaldelar. Man kan säkert skaffa ett reglage för 20kr på elfa. I övrigt funkar allt 100%. (Några CF kort ingår) Pangpris just nu!
Säljer nu min guldklimp som jag hart haft mycket glädje av, den fungerar perfekt. Jag har köpt en större pedal med ännu fler loopar. Man man spela in och loopa, du kan ladda ner och lägga in trum loopar till att jamma med eller köra live med och 99 kanaler att spara allt på. Den har även inbyggd metronom men olika ljud. vill du veta mer http://www.acousticfingerstyle.com/JamManReview.htm Skickar med laddare.