Quantcast
Till salu inom: ”

pedal till symaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

symaskin

Helsingborg
*** Symaskinn

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

hej. har jobbat lite på en DS-1 Modd som jag tycker blev rätt cool. har alltid tyckt att ds 1an har varit en en användbar pedal men att den har varit lite för tunn och låtit som en symaskin vissa lägen. jag bestämde mig därför för att försöka spara det bästa med pedalen och göra om dess svagheter. Vad jag har gjort är: kapat lite gain. har gjort om filtret i tonkontrollen så att den filtrerar bort en del av det allra högsta frekvenserna, jag har även gjort en lite specialare med klippkretsen för att få ett mer öppet ljud med mindre kompression. nu får den gå för andra projekt... jag har bara använt kvalitetsdelar, i detta projekt och vill därför ha 600 pix + eventuell frakt för den.
Gammal symaskin säljes till nån symaskin kunnig. Själv köpte jag den begagnad och köparen påstod att den funkar. När jag kom hem o testade den så lyste lamporna och när jag tryckte på pedalen så rullande den där grejen som man fyller på till undertråd. Om det funkar o sy vanligt vet jag inte då jag inte förstår så mkt av symaskinen. Kanske är du duktig på att laga maskiner eller veta om det kanske är någon inställning bara som är fel. Medföljer en gammal väska till den och undertråd hållare o annat smått.
En kvalitetssymaskin från Husqvarna. Själva maskinen fungerar utmärkt men pedalsladden är glapp. Sladden är lagad en gång men är nu sönder igen. Jag har fått en ny maskin och säljer därför denna till någon som vill ha en bra reservdelsmaskin eller som orkar laga/köpa ny pedal. Med en fungerande pedal fungerar den alltså bra! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Säljer min Singer symaskin. Maskinen är i fint skick och fungerar. Jag testade att plugga in den i väggen och att trycka på pedalen och det gick runt som det skulle. Det enda problemet är att pedalen inte är inkopplad till maskinen men det är lätt gjort om man är intresserad av att sy med. maskinen. Serienumret på maskinen är y-8.366.276 jag hittade dock ingen information om den. Kan va tillverkad runt 1930-1935 något. Lampan som sitter på fungerar. Ni kan nå mig på telefon när som helst. Eller mejl Mvh. Mikael