Quantcast
Till salu inom: ”

luftgevär licens säljes

Diana 25

Helsingborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Luftgevär DAISY MODEL 840 BB CAL 4.5 Steel airgun shot .177 4.5 Lead airgun pellet Säljer den då något har hänt med triggern och jag vet inte hur man lagar den. Om du är händig eller har tid att lämna in den, så kan det fixas snabbt och enkelt. Den har fungerat utmärkt fram tills nu, jag försökte fixa det själv men misslyckades, så nu har den jammat. Behövs ej Licens! Säljer den som den är, utan några extra delar eller tillbehör. Sänker priset vid snabb affär och den hämtas endast!
Hej! Har två luftgevärer till salu, cal 4,5 mm. Kräver ingen licens. 300kr för den lilla och 800kr för den stora eller 1000kr för båda. Ring helst kvällar och helger. Mail besvaras inte Det går inte och jaga Björn/älg/vildsvin/ rådjur/hare eller räv om det är någon som undrar det :) Vill helst ha kontanta pengar, ingen postväxel eller bank check, ingen bytesvaror heller. Först till kvarn som gäller.
Säljer nu mitt luftgevär då det inte används. Modell: Ari arms Bora caliver 22 alltså 5.5 mm kula. På bössan sitter ett Fontaine sikte med fast förstoring men med längdkompensation i front okularet Geväret är i mycket bra skick Och det följer med ca 500 skott och en gummivaderad plastkoffert som är svart. 4000:- eller högstbjudande Vapnet kräver inte licens. Endast seriösa bud. Roger
Hej Säljer nu iväg ett av dom finaste luftgevär som finns på marknaden skjuter extremt bra och är kända för de. Märket är engelska AirArms TX200 mk3 cal 4,5 med grade 3 valnöts stock. Det som ingår är Kikarsikte märke Leapers varmint 4-16 inc endels dämpat hawke fäste. Ett V-mach tuning kit vid montering krävs licens En 16j fjäder *original* vid montering krävs licens En 10j fjäder Och naturligtvis manualer på geväret ,siktet och V-mach kitet Bildsamlare och oseriösa behöver inte höra av sig och säljer inte till någon under 18år.
Säljer ett fantastiskt luftgevär, en Diana 52 TO5 5,5 mm. med äkta valnötsstock. Vapnet är inköpt 2007 och är i mycket bra skick. I köpet ingår ett Bushnell Banner 4-12 x 40 mm kikarsikte monterat på dämpat endelsfäste (Dampa mount), ett kikarsikte Hawke 4-16 X 56 AO (med belyst hårkors. Dock med fläckar på streckplattan) och ett justerbart endelsfäste. Vapnet är försett med 10J slagfjäder och är licensfritt. Kan förses med starkare fjäder men kräver då licens.