Allt till salu inom "luftgevär zenit 4.5"

Sortering:
Kikarsikte FX
Nordmaling
Igår

Kikarsikte FX Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Stockholm

Brio Zenit sulky/sittvagn

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Brio Zenit från 2006. Brio Zenit är mindre än en sittvagn men rymligare än en sulky. Vi gillade den här vagnen skarpt! Tack vare de stora luftdäcken fungerade den perfekt för oss då vi pulsade till dagis i snöoväder. Den är var tillräckligt liten för att man smidigt skulle kunna ta sig fram på buss och tunnelbana. Ändå var den tillräckligt rymlig för mina två långa flickor, och med nästan fullt liggläge (bara lätt lutning) var den även lämplig för eftermiddagsvila på stan. Vi använde den några månader med första tjejen, som snabbt slutade med vagn, den andra åkte i den här vagnen från 6 mån till 3 år. I priset ingår ett regnskydd där blixtlåset fastnat (man får lätt på och av skyddet ändå), myggnät och hjulskydd (skyddar golvet om man vill ta in vagnen). Hämtas i Vällingby.
800 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kristianstad

Zenit 12 XPS Fotosnaiper

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer en rysk Zenit Fotosnaiper med tillhörande väska och lite tillbehör. Kamerahuset är ett Zenit 12 XPS och objektivet ett Tair-3s 4,5/300 mm. Medföljer gör väska två filmkassetter för laddning av 135mm film, ett standard objektiv till kameran av märket MC Helios-44M-5 58mm 1:2, motljusskydd till 300mm objektivet och 5 olika färgfilter. Den verkar vara i bra skick, enda som kan anmärkas är att bländaren inte går på ett eller två steg, och bländarlammelerna har fått olja på sig men inget som kommit på objektivet och borde inte störa vid fotograferande, kan rengöras av den händige som har tid till sitt förfogande. Har aldrig fotat med den själv så vet ej vilka resultat den ger på bilder men snygg är den att titta på iallafall. 2000 kr eller lämna bud, pris kan diskuteras. Vid intresse kontaktas endast via telefon, ingen mejlkontakt.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Jalas zenit skyddsko stl 45 nya

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Skor, stl. 45, herr 3018 Ovandel: Nubuckläder. Sula: RPU. Foder: Drilex. Zenit, den nya generationens skyddsskor med extremt hög komfort. Skon har ett mjukt spiktrampskydd och yttersula av RPU för bästa stötdämpning och stabilitet. Funktioner: Mjukt spiktrampsskydd, snörning, ProNose tåförstärkning, polstrad skaftkant, ESD-godkänd, antistatisk, ventilationsnät, låg vikt, dubbel stötdämpning i innersula, Memory foam, Merinoull, RPU sula. Nya i originalkartong ! Nypris 1970 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
800 kr
Blocket.se
Sport  ·  Huskvarna

ÄLDRE LUFTGEVÄR ZENIT 4.5 MM SKOTT

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
ÄLDRE LUFTGEVÄR ZENIT 4.5 MM SKOTT
285 kr
Tradera.se
Övrigt  ·  Oskarshamn

Luftgevär

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Luftgevär Zenit kaliber 4,5. Troligen från 1950-talet, mycket fint skick, inte använt sen mitten 60-talet. Pris 500:- eller högstbjudande.
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj