Quantcast
Till salu inom: ”

luftgevär zenit 4.5 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luftgevär

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Brio Zenit från 2006. Brio Zenit är mindre än en sittvagn men rymligare än en sulky. Vi gillade den här vagnen skarpt! Tack vare de stora luftdäcken fungerade den perfekt för oss då vi pulsade till dagis i snöoväder. Den är var tillräckligt liten för att man smidigt skulle kunna ta sig fram på buss och tunnelbana. Ändå var den tillräckligt rymlig för mina två långa flickor, och med nästan fullt liggläge (bara lätt lutning) var den även lämplig för eftermiddagsvila på stan. Vi använde den några månader med första tjejen, som snabbt slutade med vagn, den andra åkte i den här vagnen från 6 mån till 3 år. I priset ingår ett regnskydd där blixtlåset fastnat (man får lätt på och av skyddet ändå), myggnät och hjulskydd (skyddar golvet om man vill ta in vagnen). Hämtas i Vällingby.
Säljer en rysk Zenit Fotosnaiper med tillhörande väska och lite tillbehör. Kamerahuset är ett Zenit 12 XPS och objektivet ett Tair-3s 4,5/300 mm. Medföljer gör väska två filmkassetter för laddning av 135mm film, ett standard objektiv till kameran av märket MC Helios-44M-5 58mm 1:2, motljusskydd till 300mm objektivet och 5 olika färgfilter. Den verkar vara i bra skick, enda som kan anmärkas är att bländaren inte går på ett eller två steg, och bländarlammelerna har fått olja på sig men inget som kommit på objektivet och borde inte störa vid fotograferande, kan rengöras av den händige som har tid till sitt förfogande. Har aldrig fotat med den själv så vet ej vilka resultat den ger på bilder men snygg är den att titta på iallafall. 2000 kr eller lämna bud, pris kan diskuteras. Vid intresse kontaktas endast via telefon, ingen mejlkontakt.
Skor, stl. 45, herr 3018 Ovandel: Nubuckläder. Sula: RPU. Foder: Drilex. Zenit, den nya generationens skyddsskor med extremt hög komfort. Skon har ett mjukt spiktrampskydd och yttersula av RPU för bästa stötdämpning och stabilitet. Funktioner: Mjukt spiktrampsskydd, snörning, ProNose tåförstärkning, polstrad skaftkant, ESD-godkänd, antistatisk, ventilationsnät, låg vikt, dubbel stötdämpning i innersula, Memory foam, Merinoull, RPU sula. Nya i originalkartong ! Nypris 1970 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
ÄLDRE LUFTGEVÄR ZENIT 4.5 MM SKOTT
Luftgevär Zenit kaliber 4,5. Troligen från 1950-talet, mycket fint skick, inte använt sen mitten 60-talet. Pris 500:- eller högstbjudande.