Quantcast
Till salu inom: ”

möbler sheshamträ säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

online

Stockholm
SOUNDSTYLE

Västmanlands län
möbler

Kronobergs län

Tidigare annonser till salu

Säljer bort en fin sänggavel för en 180-säng i vaxad sheshamträ som man ställer mot väggen bakom madrassen. Till det 2 sidobord. det är ett rejält träslag,massivt och tåligt och den är i gott skick. Paketpris: 1500kr Har tyvärr ingen bild på sänggaveln men det är samma mönster som på sidoborden och exakt samma färg och i samma skick. Kom gärna och kika på den mvh/Susanne
Fint matbord med 6 stycken stolar i svart skinn inhandlat på möbelaffären Leandher Persson säljes. 2 inläggsskivor (klaffar) tillhör och det blir plats för upp till 12 personer med dessa i. Nypris: 12.000 Vårt pris nu: 6.000 Mer info: Vax sheshamträ+2 klaff a 50cm ingår. Mått: H:77/B:180/D:95cm Prut undanbedes, vänligen respektera detta. Bordet är till salu en vecka och annonsen tas väck när det är sålt.
Säljer mitt matsalsbord, som är i mycket gott skick. Bordet är i sheshamträ och tillverkat i rustik stil. Ytan är hårdlackad och därför väldigt tålig. Bordet är i trä rakt igenom. Mått på bordet är L 165 * H 75 * B 90. Nypris i butik är strax över 3000 kr. Svar önskas via mail. Bordet hämtas i Kalmar. OBS! Bara bord, inga stolar tillkommer. Bordet på bilden är inte aktuellt bord, men likadant.
Mycket fint handgjort indiskt soffbord i sheshamträ med fina detaljer som nitar i kant ovanpå och smidesbeslag i hörnorna. Ett rejält bord i massivt trä. Bordet är 135 cm långt, 75 cm brett och 52 cm högt. Jag älskar bordet som passar perfekt till en shabby chic stil, men tyvärr passar det inte till min nya röda soffa :(. Nypris 2500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stabil Hylla av Sheshamträ inköpt på Mio för 3 år sedan. Ny pris 10 000:- Mått: 195,5 cm lång 40,5cm djup och 81cm bred. Detta är en hylla som vi vänt på, alltså den går givetvis att ställa upp. Den är använd så små slitage finns givetvis. Sms:a, maila eller ring vid intresse! Priset går att diskutera vid snabb affär. Vi kan gärna hjälpa till att bära ut den då man behöver vara två, den väger en del.