Quantcast
Till salu inom: ”

mönster sy gosedjur björn jing jang säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Baby Björn sele med ryggplatta. Super bra sele som är bekväm och avlastar ryggen bra med plattan. Är super att använda från nyfödd. Den är använd mycket men i fint begagnat skick. Den är nytvättad och med till selen finns 3 st haklappar att sätta fast på selen när barnet sitter framåtvänt. Pris: 350:- Vitt skötbord från Troll att ha på spjälsängen. Lite repigt men inget som stör varken funktion eller utseende i mitt tycke. Praktiskt och bra om man inte har plats för skötbord i badrummet. Pris: 300:- Skötdyna med lego mönster, passar på skötbordet. 100:- Badkar ljusblått med avlopp. 50:-
En mysig växasäng med något slags björnmotiv på gavlarna som är inköpt på Mio eller IKEA (minns ej) Bredd 80cm Längd 119 - 173cm Se bilderna! Sonen vill ha 500kr för sängen så då är det det som gäller. Hämtas av köparen ASAP Vi köpte en vanlig skummadrass som vi skar i rätt storlek och i takt med att vi gjorde sängen större så skar vi till mer av samma madrass och fyllde i! Funka mycket bra! Överlag i bra skick men grabben har gjort ett sträck med en penna på innerkanten av sängen, Jag har inte sett det innan jag nu plockat ut sängen från grabbens rum (se bild) Ring eller maila! Svarar jag inte så lämna ett meddelande! OBS Sängen kostar 500kr har du ej råd så kan du ej köpa sängen!
Baby Björn sitter i svart mesh med leksaks bygel. Jättefint skick och nästan oanvänd. Nypris ca 1300:-, vårt pris 750:- Baby Björn bärsele: Baby carrier active I rött och svart. Bra stöd för ryggen och klarar upp till 12kg. Mycket fint skick. Nypris 1295:-, vårt pris 500:- Baby Björn potta med ryggstöd, vit. Fint skick. Plus toalett ring från bebe. 100:- Rätt Start amningskudde i vitt med vitt gobeläng mönster. Jätte fint skick. Otroligt bekvämt stöd vid amning och funkar även som ett baby nest för barnet. 200:- Maila gärna för mer information.
MÖNSTER ATT SY GOSEDJUR BJÖRN JING JANG