Till salu inom

"magnetmadrass säljes"

Umeå
Igår

Magnetmadrass Velloflex

1 200 kr
Blocket.se
Sundsvall
2 dagar

Magnetmadrass

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Sovrum  ·  Karlstad

Magnetmadrass

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Magnetmadrass 80x200. den är några år men fungerar som om den vore ny. Överdrag i bomull medföljes. Magnetmadrassen gör att: Kroppens förmåga att uppta och tillgodogöra sig inandningsluft ökar. Märkbar ökning av styrka och uthållighet. Upp till 80% minskning av muskelvärk efter hård fysisk ansträngning. Märkbar minskning av reumatiska smärtor och obehag. Kronisk huvudvärk försvinner hos de flesta. Många blir av med sina sömnproblem. Många får mera energi och fordrar mindre sömn. Många klarar sig bättre mot förkylningar och andra sjukdomar. Priset kan diskuteras vid snabb affär. (Nypris 4000:-)
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Lund

Elektrisk magnetmatta / magnetmadrass QRS

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Elektrisk magnetmatta / magnetmadrass av märket QRS säljes för 4000 kr eller bästa bud. Nypriset låg omkring 20 000 kr. Se även www.qrs.nu för ytterligare information om olika användningsområden. Jag säljer mattan eftersom jag blivit frisk och skall flytta utomlands och jag hoppas nu att någon annan skall kunna få samma effekter som jag fick. Sökord: magnet, magnetfälts terapi, qrs, bemer 3000, pulsed magnetic field therapy, quanton resonance therapy system
4 000 kr
Blocket.se

Magnetmadrass och kudde

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Denna magnetmadrass och kudde är perfekt för dig som vill investera i din hälsa och önskar en djupare avslappning och snabbare återhämtning under vila och sömn. Madrassen heter Kenkopad DeLuxe och är av mediumhård typ och har måtten 120*200 cm och är ca 15 cm i tjocklek. Detta är en madrass som är stel, dvs den går inte att vika eller rulla ihop. Hämtas på plats i Järna, 1,5 mil söder om Södertälje. Ring gärna för mer info.
1 800 kr
Blocket.se
Sovrum  ·  Upplands-Väsby

Magnetmadrass 120x200cm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Mjuk och smidig magnetmadrass med hela 125 unipolära magneter med 1 200 Gauss/magnet, strategiskt placerade. Blixtlås för att enkelt kunna ta i och ur magnetmadrassen. Tvättbar: Vanlig tvättmaskin, 40°C I magnetmadrassen är magneterna placerade så att nordpolen ligger uppåt mot kroppen. Varje magnet är polariserad och har en styrka på 1 200 Gauss/magnet. Garanterad oförändrad styrka på magneterna i minst 20 år (!). Madrassen är två år gammal men sparsamt använd. Extra madrasskydd har använts. Fräscht skick. Nypris 2995:- Kvitto och bruksanvisning medföljer. Vg se www.magnethealth.se för mer information.
1 200 kr
Blocket.se

Ny hälsomadrass normalpris 2990 :-

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer oanvänd hälsomadrass i obruten förpackning. Hälsomadrassen ger dig god sömn, hjälper mot smärtor, stelhet och sömnlöshet. Magnetmadrassen har en positiv effekt på blodtrycket och reducerar smärtor i muskler och leder. Hälsomadrassen fungerar genom att magneterna ökar kroppens förmåga att transpotera syre och driva ut slaggämnen. Den avlägsnar även kvalster. Finns två olika kvalitetsmadrasser. En för enkelsäng på 90 x 200 cm med magneter och silvertårdar och med extremt bra hållbarhet. Normalpris: 1990 :- Mitt pris: 800 :- Den andra är för dubbelsäng (180 x 200 cm). Normalpris: 2990 :-  Mitt pris: 1000 :-
800 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj