Till salu inom

"mahognybåtar säljes"

Butik Göteborg
2 dagar

Övriga Dahlin Wood 17 DC V6

295 000 kr
Blocket.se
Överkalix
3 dagar

Mahogny båt

25 000 kr
Blocket.se
Timrå
5 dagar

Säljes Mahognybåt

75 000 kr
Blocket.se
Lindesberg
6 dagar

Mahognybåt

45 000 kr
Blocket.se
Ovanåker
8 dagar

Mahognybåt

13 800 kr
Blocket.se
Nordmaling
8 dagar

M/S Nora mahogny båt

149 000 kr
Blocket.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Motorbåtar  ·  Linköping

Gammal mahognybåt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Vackerl mahognybåt säljes, troligen byggd i Linköping på 40-talet. Den behöver lite fix (slipas, lackas osv.) innan den blir den pärla som den förtjänar att bli, men den är fullt sjöduglig och var i sjön förra sommaren. Motor Evinrude 15 hk medföljer, liksom nästan nytt kapell, ankare, trossar, flagga, dynor, fendrar mm. Obs, vi har ingen båtkärra. Ring eller mejla för mer information. Pris: 7200:- eller bud
7 200 kr
Blocket.se
Motorbåtar  ·  Dalarnas län

Mahognybåt (Troligen)

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej ! Enligt information/tips jag har fått så är detta troligen en Mahognybåt från 60 talet. Inte torrsprucken vad jag kan se så båten är väldigt fin. (En dammsugning invändigt så blir den nog som ny) Pris: 7.000 Blir den inte såld den närmsta veckan/veckorna så flyttar jag in den i en annan lada och gör ett nytt försök nästa sommar. Kan kontaktas via mail, sms eller telefon. Notera dock att täckningen pendlar där jag bor.
7 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Solna

Fletcher 16 O/B "Mahogny racer"-2010

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Sprillans Ny 16 fots Mahognybåt med en 60Hk. Mercury 4-takt-2010 Fantastiskt vacker liten dagkryssare Måste ses och upplevas. Tillverkad i ett modernt kompositmaterial av trä-epoxi, En äkta mahognybåt med lite underhåll. I 20 år har Fletcher Båtar tillverkats och marknadsförts över hela världen från Port Angeles, Washington State. Förmånlig Finansiering ordnas Välkomna Till Ros marin Karlbergs Strand 4 Pampas Marina
295 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Mahognysnipa i Vättern

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket trevlig Mahognybåt till salu. Informationen jag har om den är att den är byggd -57 i Kungsör. Den är 7.60 lång och 2.60 bred. Motorn är en Yanmar sve12 från -56, som för övrigt går som ett gammalt schweiziskt urverk (=Kvalitet). Och snacka om miljöbåt, drar inte mer än 1 - 2 dl i timmen ! Båtkärra medföljer ju givetvis. Kapellet är splirrans nytt ! Är du intresserad men har fler frågor så kontaktar du givetvis mig så hoppas jag kunna ge er det svar ni vill ha. Båten finns att ses på i Domsands hamn. 25000:- eller bud !!! Endast på telefon.
19 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Uppsala

Mahognybåt

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Motorbåt i mahogny med fördäck och vindruta. En helcharmig båt som drar blickarna till sig/dig:) Skicket är mycket bra för åldern men båten kommer självklart till sin rätt först när den är ordentligt rustad. Har legat på land i flera decennier, så den är förmodligen inte helt tät. Säljer (eller nästan skänker) den nu så att det finns tid för dig som vill sjösätta en mahognypärla till våren. Trailern ingår. 5000 kr eller bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj