Quantcast
Till salu inom: ”

träbåtar mahogny till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej jag har en träbåt på 7,5 meter med en volvo b20 bensinare som jag måste sälja pbg. köpt radhus och är behov av pengar Båten är av mahogny. Det är en väldigt trevlig båt att köra går bra startar jämt inga problem alls med motorn. båten ligger just nu i vattnet. Går bra att komma och titta på den och ta en tur med den. 40,000 eller bud
Söderkvistare/Oxelösundskryssare 24 fot Kravell byggd i mahogny på ekspant 1961 Volvopenta B16 originalmotor genomgången, Marschfart 8knop max ca 12knop All el omdragen 2013 Dynor omklädda 2012 Tvålågigt spritkök 2012 Delvis nytt kapell 2013 Portapotti Solcellspanel Kylskåp Rejäl badbrygga i mahogny Värmare Diverse tampar, ankare och tendrar följer med samt bockar i aluminium, Press och son. Ligger nu upptagen på båtklubb i Solna. Vårrustning pågår. Sjösättning 3 maj. Ps personen på sista bilden ingår inte ds.
Finns det någon som vill köpa vår fina träbåt? Samma ägare sedan 1966.Säljes pga ändrade fam. förh. Arkitektritad o byggd 1958 i Dalsland. Båttyp:cabinbåt. 7.5 x 2.5 m. VP MD 17 ny 1977. 2 låg. gasolkök. Fullt utr. Sjösatt 30/4 -14. Klar för avfärd. Det finns ett bord som man sätter upp vid soffan i aktern.Man kan lägga en skiva mellan kojerna i ruffen så man kan få en hel brits.
Säljer en träbåt byggd på S.Johansson båtbyggeri i Oskarshamn 1963. Den är byggd i mahogny med ett däck av oregon pine. Träbåten genomgick en helrenovering åren 2011/2012, då båten renskrapades , nytt fördäck lades och dåligt trä byttes ut. Den har en inombordare av modell Volvo Penta Aq130 och ett drev av modell VP 100. Båten sjösattes sommaren 2012 men på grund av en startmotor som slutade fungera har den sedan dess legat på land. Jag hoppas att någon motorkunnig person intresserar sig för denna annons då det enligt mig är en väldigt vacker modell av träbåt, och den förtjänar att köras och inte ligga på land.
Nu försäljs unik 15 meter lång fernissad Salongskryssare i mycket fint skick. - Besiktigad av akt. besiktningsman (Utförd Juni 2014). - Inredd salong med soffhörna. - Kök med spis, ugn och kylskåp. - Toalett med tvättställ. - 5 bäddar + extra koj. - Elektriskt fjärrstyrt ankarspel. - Inbrottslarm. - Stereo (CD/Radio). - Dynor och madrasser. - Dieselvärmare med radiatorer. - Dubbla batterisystem. - Solceller. - 6 cyl. Perkinsmotor (ca 100 hk). - Nytt avgassystem och kylsystem (2014). - Båtvagn. I övrigt en välutrustad träbåt. Pris enligt överenskommelse. Ring för mer information!