Quantcast
Till salu inom: ”

äkta chanel väska säljes

Tidigare annonser till salu

Hej, Chanel väska klassisk 2.55, äkta kalvskinn, hållbara vackra kedjor med detaljer! Stämplar finns i väskan, Chanel 2.55 är en tidlös klassiker som får alla kvinnor att känna sig som stjärnor! Exklusiv väska. Väskan är i mycket fint skick, jag har varit väldigt rädd om väskan. Original såklart. Hör av Dig vid intresse. Ser endast seriösa köpare och vill inte ha skambud på denna väska. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Chanel väska mjuk läder svart inuti mått ca 20/13 pris 560 kr du får verkligen uppmärksamhet med denna väska Lacoste skor storlek 37 ny pris ca 900 kr äkta , köpte de föra året ,ser som nya ut, utan fel det som behövs är en tvätt på de så klart om du vill :)) pris 380 kr Snälla om du är verkligen interesserad hör av dig, det har kommit 20 email från samma person och till slut har de inga pengar eller vill ha bara mail kompisar osv
Chanel Väska 2.55 Jumbo i äkta lammskinn. Denna fina väska köpte jag i Paris för 6 månader sedan för 19.000kr. Äkthetsintyg,serienummer 8 siffrigt som intygar äktheten på väskan,dustbag medföljer! Jag säljer denna väska på grund av att jag vill ha en mindre då Jumbo är för stor för mig. Röker,dricker inte och har inga barn hemma. Väskan är väl behandlad,har inte används mer än två gånger. Super fin skick,helt ny. För frågor tveka inte och mejla mig, l-inaa@outlook.com
Jag har min jätte fina Chanel handväska som jag fått i present av mitt ex pojkvän, Jag har änvant den ytterst lite och den är i total nyskick. (SOM NY) Bag Depth:4 Bag Height:9.5 Bag Length:15 Brand:CHANEL Color:Lambskin Country of Manufacture:Italy Material:Lambskin Leather Strap Drop:10 Style:Shoulder Bag Självklart är väskan äkta och ingen piratkopia, dock har jag inte kvitto kvar därav priset.
Säljer min fina Chanel väska som jag fått i present för ca. 2 år sedan.för jag köpt en nyare och större. Den har silvriga detaljer, Lite sliten men ser i övrigt väldigt fin ut. Vet ej om väskan är äkta eller ej. 2000:- Priset kan justeras vid snabb affär. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.