Quantcast
Till salu inom: ”

väska valentina italien äkta skinn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min ursnygga Prada väska i äkta skinn. Detta är en väska som har passat till alla tillfällen. Perfekt storlek på väska man får plats med allt man vill ha i en väska och lite till :). Väskan är enligt bild, jag har haft väskan i ca 5 år. Väskan är självklart lite sliten men absolut inte sliten i den bemärkelsen kolla bilder. Denna väska blir snyggare och snyggare ju längre tiden går, i och med att det är skinn. Skickar enbart väskan med REK, där av 139kr, om det finns billigare fraktsätt, som går att spåra kan vi självklart använda oss av det. Maila mig vid intresse. Endast seriösa köpare!
Storlek: 35 x 26 x 16 cm Material: Saffiano kalvskinn från Italien Färger: Svart, Röd, Blå och Beige Bomullsfoder Öppen ficka på framsidan Styv struktur Insida: 2 fack, Innerficka med dragkedja, Central fack med blixtlås, Två multifunktionsfickor Guldfärgade metalldetaljer Löstagbar KeyLuck nyckelring Stängning med metalldragkedja Justerbar och avtagbar axelrem av läder Skyddande metallfötter på undersidan Läderhandtag Dust Bag ingår Made in Italy Original TUSCANY LEATHER ® product, authenticity certification tag included Om företaget Ohnellie.se är ett familjeföretag som har sålt väskor på nätet sedan 2011. Vi jobbar med Italienska kvalitetsväskor från Tuscany Leather. Leveranserna sker direkt från Italien med Fedex till kundens dörr.
Original Valentineväska av traditionell modell tillverkad i Italien av äkta skinn. Använd, men i god kondition. Nypris 2500, säljes betydligt billigare av mig nu...
Brun väska Valentina från Italien, äkta skinn
Fin väska Valentina från Italien, äkta skinn