Quantcast
Till salu inom: ”

marlin 1895 sbl bygelrepeter 45 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då var det dags då jag 2/par och ett skall säljas! Högtalarna är konstruerade för att stå nära bakvägg. Konstruktionen är sluten och flytande. (3 lådor). Kolla in http://www.sbls.co.uk/ Naim högtalare SBL i svart i kanonskick. Deras kanske bästa högtalare och given partner till dej som spelar på naims elektronik! Ett måste för alla som spelar på naimelektronik att få höra naim i hela kedjan! Grym roligt och dynamiskt likt inget annat! SBL kostade mot slutet 40.000kr+ säljes för en bråkdel den summan. Ett fynd. Naim SBL i kanonskick! Pris 7.500kr Hämtpris. Kräver sin uppställning och placering. Men som det spelar sedan! :)
Jag säljer min två år gamla Marlin. Snygg, snabb, välskött och stabil hav/expeditionskajak. Mått 5.20x59. Luxusroder och kapell ingår, ev även en enklare paddel. Pris 13.000 kr. Säljer också en Kodiak, tidigare modellen. Stadig expeditionskajak med lastkapacitet. En trygg kamrat i surf och vågor. Mått 5.20x59. Pris 11.000 kr. Rymliga sittbrunnar, bekväma justerbara sitsar och bra lår/knästöd. Roder o kapell ingår till båda kajakerna.
En trevlig bössa i mycket bra skick, välskjutande, välvårdad. Totallängd 94 centimeter, vikt ca 3.2 kg. Portad pipa, kan säljas utan eller med ett Zeiss Duralyt 1.2-5x36 nyskick. Väldigt smidig som drev eller hundförar-bössa. 45-70 som kaliber är väldigt hanterbar, det jag skjuter med är en snällt laddad 26-grammare, 395:- per ask. 6500:- utan sikte, 11000:- med zeiss. Ring eller SMS:a hellre än att maila, intresserade i närheten har förtur då jag helst inte vill posta vapnet... Obs! Vapnet kräver licens. Aimpointen på bilden medföljer ej. Mvh Tony J
Bygelrepeter med bra precision, 4 skotts tubmagasin. 470 mm fabriksportad pipa, Ballard-räfflad, öppna originalsikten. Jag har skjutit 100 skott som andra ägare, antal skott skjutna av tidigare ägare har jag ej uppgift om. Kan ej uttala mig om ålder men den "JM" stämpeln sitter på pipan, och det är säkring framför hanen.(ser.nr.00038485) Bössan är som sagt begagnad men i fint skick. Jag har intresse av gevär i klass 2 i eventuellt byte. Till 45-70 har jag även komplett verktygsats (4 verktyg m. hylshållare) 300 grains HN kulor och 50 R.P. hylsor Obs bilden är från Marlins hemsida, men jag har några bilder på mitt gevär som kan skickas som mms. Jag har haft detta gevär till banskytte, ej varit ute på jakt ! Detta gevär kräver vapenlicens ! Mats Johnson 0704-381838
Kal. 444 Marlin Skick: Beg. Bygelrepeter med Nikko Stirling Diamond 1-4x24 monterat på Leupold QR. Mer utrustning finns till vapnet. Frågor om vapnet besvaras endast via telefon som går till säljaren. Vapnet står för visning på Björns Vapenverkstad. OBS! Detta vapen kräver vapenlicens, något som givetvis vi hjälper till att fylla i en ansökan för vid köp av vapen hos oss. Vi har även ett stort utbud av både begagnade och nya vapen i vår butik. Välkomna att komma in! Om företaget Björns Vapenverkstad startades av Björn Larsson 1 juli 1976, 2013 tog sonen Linus Larsson över verksamheten och bedriver den idag med god support av far. Här bedrivs idag verkstad och butik med det mesta inom jakt och fritid. Vi säljer kända märken som: Classic, Merkel, Fabarm, Beretta, Norma, Sako, Härkila, Lafayette, Leupold, Meopta, Aimpoint m.m. Välkomna hit och besök vår butik!