Quantcast
Till salu inom: ”

marlin 1895 sbl bygelrepeter 45 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Då var det dags då jag 2/par och ett skall säljas! Högtalarna är konstruerade för att stå nära bakvägg. Konstruktionen är sluten och flytande. (3 lådor). Kolla in http://www.sbls.co.uk/ Naim högtalare SBL i svart i kanonskick. Deras kanske bästa högtalare och given partner till dej som spelar på naims elektronik! Ett måste för alla som spelar på naimelektronik att få höra naim i hela kedjan! Grym roligt och dynamiskt likt inget annat! SBL kostade mot slutet 40.000kr+ säljes för en bråkdel den summan. Ett fynd. Naim SBL i kanonskick! Pris 7.500kr Hämtpris. Kräver sin uppställning och placering. Men som det spelar sedan! :)
Jag säljer min två år gamla Marlin. Snygg, snabb, välskött och stabil hav/expeditionskajak. Mått 5.20x59. Luxusroder och kapell ingår, ev även en enklare paddel. Pris 13.000 kr. Säljer också en Kodiak, tidigare modellen. Stadig expeditionskajak med lastkapacitet. En trygg kamrat i surf och vågor. Mått 5.20x59. Pris 11.000 kr. Rymliga sittbrunnar, bekväma justerbara sitsar och bra lår/knästöd. Roder o kapell ingår till båda kajakerna.
En trevlig bössa i mycket bra skick, välskjutande, välvårdad. Totallängd 94 centimeter, vikt ca 3.2 kg. Portad pipa, kan säljas utan eller med ett Zeiss Duralyt 1.2-5x36 nyskick. Väldigt smidig som drev eller hundförar-bössa. 45-70 som kaliber är väldigt hanterbar, det jag skjuter med är en snällt laddad 26-grammare, 395:- per ask. 6500:- utan sikte, 11000:- med zeiss. Ring eller SMS:a hellre än att maila, intresserade i närheten har förtur då jag helst inte vill posta vapnet... Obs! Vapnet kräver licens. Aimpointen på bilden medföljer ej. Mvh Tony J