Quantcast
Till salu inom: ”

massimo dutti klocka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Certina klocka

Stockholm
Klocka

Göteborg
Armani klocka

Stockholm
Klockor

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Passa på att fynda mitt Massimo Dutti-armbandsur jag nu säljer sedan jag uppgraderat till ett ännu exklusivare dito. Klockan som köptes för ett år sedan tillhör Massimo Duttis exklusiva Sydeuropeiska kollektion, men är utgången ur sortimentet och tillverkas inte längre. Uret levereras med två armbandsremmar, tillsammans med verktyg, instruktionsbok och originallåda. Såväl boett som glas är helt repfria. Naturligtvis är klockan vattentät. Som synes har den även 24-timmarsurtavla, samt fullt fungerande kronograf. Jag accepterar betalning via kontoöverföring såväl som PayPal och Payson. Vid de två sistnämnda alternativen tillkommer tjänsternas avgifter. Ställ gärna frågor om produkten. Mitt telefonnr fås efter mejlkontakt från seriösa köpare. Frakten ingår i priset. Jag skickar objektet via DHL så fort betalningen har kommit in på kontot eller Paypal/Payson meddelar mig att en överföring har initierats. Eventuella preferenser för utlämningsställen bör meddelas mig per mejl i samband med betalning.
Hej! Säljer en Massimo Dutti klocka med svart läderarmband. Även ett brunt läderarband följer med. Originalboxen och kvitto medföljer också. Klockan har endast används vid 3-4 tillfällen och är därför i nyskick. Kostar 1495 kr i butik. Klockan ser på bilden ut att vara guldfärgad men är silverfärgad i verkligheten. Klockan finns i Saltsjöbaden. Om ni ringer på vardagar så får ni gärna ringa efter kl 17.00. Marcus, 0768800024
MASSIMO DUTTI QUARTZ MOV'T - ALL STAINLESS STEAL - SWISS MADE - 50 M WATER RESISTANT - SAPPHIRE CRYSTAL Klocka från Massimo Dutti. Köpt i Stockholm. Helt oanvänd. Medföljande kartong. Pris: 1500 kr (nypris: 2400 kr)
Hejsan! Köpte en Massimo Dutti klocka i April 2011 som nu är till salu. Köpte den på Massimo Dutti i göteborg För 1300. Klockan är i fint skick. box och annat armband följer med. Precis det som syns på bilden. Vill ha 600 för den. Orginal Maila om du är intresserad!
Säljer klockor massimodutti sports watch original dem är helt nya och oanvändat .Pris i botiken 1399kr .