Quantcast
Till salu inom: ”

ikea soffa stockholm ny klädsel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu vår fina fotölj och 3 sits soffa från ikea är båda. Soffan kostar 600:- Fotöljen 500:- Soffan har avtagbar klädsel som går att ta bort och tvätta det är samma när det gäller fotöljen. Detta är inöpt förra året från Ikea. Kapselmaskin "Nautilus" för 1299:- Kaffe maskinen är helt ny från mars 2011. Priset kan diskuteras Har även en fotölj som jag säljer.
Hej! Säljer nu vår vita ektorp soffa från ikea. på grund av nytt inköp. Det är en tre-sits soffa men med 2 stycken större kuddar vilket gör soffan väldigt mjuk. Går även att använda som säng utan problem. Mått: Bredd: 240cm Djup: 110cm Höjd: 40cm (sittdyna) Soffan har avtagbar klädsel i vitt tyg. Inga slitage eller missfärgningar! Finns även en fotölj i samma serie om intresse finns. pris för fotölj 1000kr Pris för soffa 2500kr Soffan finns ute på Lidingö i Stockholm.
Jag har köpt en ny soffa och önskar då bli av med min nuvarande IKEA Tomelilla. Den är superskön och i bra skick, i ett specialbeställt äppelgrönt tyg utan skador. Ett extra kuddfodral medföljer. Soffan är lite nedsutten i ena hörnet men jag har lagt en handduk under och då märks ingenting. Jag har katt men eftersom klädseln är helt tvättbar, både rygg, armstöd, sittdynor och kuddar så borde detta inte vara något problem för allergiker. Hämtas så fort som möjligt!
Hej Säljer en välskött och fin 3-sits soffa och fotpall "Kramfors, Ikea" i mörkgrått tyg. Endast 3 år. Helt ny oanvänd ljusbeige klädsel till både soffa och fotpall. Soffa Bredd: 223 cm Djup: 97 cm Höjd: 74 cm Sitsdjup: 65 cm Sitshöjd: 45 cm Fotpall Bredd: 98 cm Djup: 86 cm Höjd: 45 cm Allt för bara 3 500 kr.
Vi säljer nu vår bäddsoffa från IKEA då vi ska skaffa en ny. Soffan är i utmärkt skick och då soffan finns kvar att köpa på IKEA kan man köpa ny klädsel om den nuvarande inte passar. Soffan heter Beddinge och kostar idag 2995 i sitt enklaste utförande. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/S49874378/#/S49874378/ Pris kan diskuteras vid snabb affär. Ring eller maila. Samtal efter 22 undanbedes och om du ringer under arbetstid kan det vara så att du får lämna ett meddelande men jag ringer upp så snart jag får möjlighet.