Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare borlänge säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi är två st tjejer på 18 och 19 år som söker en gemensam foderhäst som för att senare ev köpa. Vi är båda väldigt positiva och ansvarsfulla. Vi har ridit på ridskola och haft medryttar/foderhästar tidigare. Med ca 10 år på nacken så vet vi vad det innebär att hantera hästar. Vi söker en häst som är trafiksäker och snäll i hantering och ridning. Gärna utbildad, men inget måste. D-ponny och över, ras har ingen betydelse.
Jag är en skötsam tjej på 17år som ska börja studera i Borlänge och hoppas på att hitta en häst att sköta om och rida på 1-2 dagar i veckan. Jag har haft häst hela mitt liv och jag har ridit allt ifrån heta travhästar till lugna ridskoleponnyer. Jag är intresserad av både dressyr och hoppning men tycker bäst om att rida ute i naturen. Självklart hjälper jag till i stallet också! Mvh Veronica! :)
Jag är en tjej på 27 år som efter 8 års uppehåll vill börja med hästar igen. Innan uppehållet har jag ridit i 10 år. 6 år på ridskola och 3 år på Naturbruksgymnasium. Jag är diplomerad hästskötare dvs jag har tagit hästskötarexamen. Jag är 176 cm lång och väger 62 kg i dagsläget. Jag söker efter en trevlig häst i Borlänge att sköta om och pyssla med i första hand. Rider gärna också, men inget krav. Jag har 2 små barn och kan därför vara i stallet ca 1 dag i veckan, men kan emellanåt hjälpa till med helgfodring etc.
Vi söker medryttare till två snälla Islandshästar. Perfekt för mor och dotter som vill rida tillsammans. Promenadridning i skogen, finns mycket ridvägar i närområdet. En valack i större modell passar dig som är bestämd. Ett sto som är mindre, ej viktbärande. Mycket snäll. Hästarna står i Nybro finns inga bussar så bil behövs för att ta sig ut. Vi behöver hjälp 2-3 dagar i veckan. Vi delar på kostnader som foder, skoning, stallhyra. Inga stora summor. Maila mig vid intresse!
Söker nu medryttare till min valack på 162cm. Dramboi är en väldigt klok och trevlig häst, väldigt lätt att ha och göra med. Okomplicerad i all hantering och ridning. Hjälp sökes ca 2 dagar i veckan, de dagar du har honom ska det mockas, ridas och fixas mat osv. Skulle allt funka bra finns det möjlighet att rida för tränare. Ridbana finns i närheten av stallet. Dramboi finns i Lindan i Borlänge. Låter detta intressant så hör av er!