Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare sökes nacka värmdö säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en tjej på 22 år som söker boende i nacka, värmdö eller i närheten. Jag pluggar och jobbar så ekonomin är i ordning. Jag är lugn och ordningssam. Har en hund, som är otroligt snäll. Jag söker alltså litet hus runt nacka eller värmdö, maxhyra 4000kr, om det inte är stort nog för 2 så jag kan hitta någon annan att hyra tillsammans med. men vill helst bo själv. Vill hyra i MINST 1 år. Har tröttnat på att flytta runt. Jag har bil och körkort så för mig spelar det ingen roll om det finns bra kommunikationer eller ej. Det ska finnas allt i huset såsom kök och badrum, att det är litet spelar ingen roll. Alla förslag är intressanta och alla frågor besvaras!! bara att höra av er!
Nu söker vi en vuxen medryttare till vår fina Andalusier/PRE Loui som kom från Spanien i somras. Han står uppstallad i Nacka och det är lätt att ta sig till stallet med Saltsjöbanan (bil är inte nödvändig). Vi har tillgång till stort ridhus (Compass) och upplyst ridvolt. Vi behöver avlastning 2 dagar i veckan (mer/mindre vid behov/önskemål). Loui är en fantastisk häst med mjukt steg och är arbetsvillig för den som vill rida dressyr (hoppning vet vi ännu inte mycket om, men han verkar gilla även det). Framför allt gillar han skogspromenader och är en myskille att greja med i stallet. Hör av dig om du vill hälsa på!
Nu söker jag efter en medryttare till min Fjordhäst. En valack på 8 år och 144 cm som tränas och tävlas i dressyr, hoppning och fälttävlan. Han är en väldigt känslig häst, kan vara osäker med nya människor och nya situationer. Därför söker vi en lugn och trygg vuxen person över 18 år, han är ingen barnhäst. Han är samtidigt väldigt snäll, trafiksäker och positiv till det mesta. Främst för uteritter och stallpyssel, men rätt person kan även få dressyrträna. Vi skulle också uppskatta en medryttare som har intresse i att följa med på tävlingar och träningar. Han står uppstallad nära Gustavsberg på Värmdö på en fin gård med ridhus, ridbana och härliga ridvägar. Bussförbindelser finns men körkort och bil är att föredra. Maxvikt 75 kg, 2 dagar i veckan (vardagar), ibland helger.
Hej Vi söker nu en medryttare till vår Donne som är en 11-årig halvblodsvalack på ca 173 cm. Han är en väldigt snäll, känslig och trevlig herre men kan få sina "små rävar" bakom öronen och hitta på bus i skogen och i hoppningen. Han älskar att hoppa Vi tränar dressyr och hoppning regelbundet samt tävlar lite smått. Han är säker i trafiken, kan ridas ut på själv, lätt att lasta mm mm Så den vi söker är en tuff, glad, mild, välriden och gärna hoppkunnig ryttarare som tillsammans med oss vill utveckla honom och även vara delaktig i hans schema där variation och hållbarhet är det som prioriteras. Tycka om att rida ut, gärna tömköra, longera och kanske vara med på hoppträningarna. Jag sköter dressyrträning/ridning själv. Donne står uppstallad på Södra Evlinge gård, Värmdö ridklubb i varmstall, massor med trevliga ställen att rida ut på, stor utebana samt ridhus -och- framför allt, massor med trevligt folk 2 dagar per vecka, ev mer, mot delade kostnader.
Finnes: Erfaren mamma med bil och två pojkar (6 och 8 år) som hittills bara "ponnyridit" med ledare, men som nu vill lära sig sköta, hantera och rida på riktigt. Sökes: En eller två trevliga och välridna ponnies och gärna även en "vuxenhäst", gärna av lite mindre slag i Nacka eller Värmdö. Jag är medryttare till en fullblodsarab som rids bettlöst western enligt principen för tryck och eftergift, men jag har även erfarenhet av engelsk och isländsk ridning. Nu vill jag lära mina båda pojkar att sköta, hantera och rida på ett varsamt sätt med respekt för och gott samspel med hästen. Jag vet att det är dyrt och tidskrävande att hålla hästar och vill inte snylta, utan hjälper gärna till med både stallarbete och hästskötsel i samband med ridningen samt betalar rimlig ersättning. Avståndet till stallet har betydelse för hur ofta vi kan komma. Till en början är det främst barnen som kommer rida, men så snart de är tillräckligt säkra i sadeln vore det kul om jag kunde rida ut tillsammans med dem i naturen ibland. Barnen väger båda under 25 kg och jag väger 65 kg. Om du söker en "extrafamilj" åt dina hästar och tycker detta låter som ett bra upplägg - ring mig på 076-877 00 71 så kommer vi överrens om en tid att träffas och se om det känns rätt!