Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare skåne säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker en medryttare till min häst som är ett halvblodssto med mycket vilja och energi. Önskar en ryttare med tålamod och som vill komma ut och tävla dressyr. Hon har fint steg och älskar att visa upp sig. Medryttaren betalar delar av kostnaderna. Beroende på hur många dagar man har hand om hästen. Finns ingen buss i närheten, så bil krävs. Skicka ett mail och berätta om dig själv och vad du har att erbjuda.
Söker en medryttare till min valack. Han är åtta år och ca 164cm hög. Han är trevlig att hantera och att rida. Han är utbildad till ca La nivå i dressyren och han är även hoppad en del. Söker någon som kan rida honom ca 2-3 dagar i veckan. Får gärna träna honom för instruktör och fungerar det bra så kan man även få tävla. Han står ca 2km utanför Vinslöv. Skicka ett mail vid intresse så svara jag.
Jag längtar efter att få bli medryttare till en häst som älskar att bli ompysslad samt turridning i naturen eller vill ta ett träningspass. Jag är den tjejen som aldrig uteblir eller inte håller det jag sagt. Själv är jag i 30 års åldern och jag har ridit i några år samt även haft egen häst, men nu har jag haft ett uppehåll efter att min senaste medryttar häst blev såld. kan tänka mig 2-3 dagar i veckan och gärna en häst över 165cm då jag själv är 176 cm lång.
Jag har två islandsston som jag behöver ha hjälp med några dagar i veckan. En femgångare med vilja över medel och en fyrgångare också med vilja över medel. Jag vill att du/ni tar ansvar för ridning och skötsel minst 2 dagar i veckan. Du/Ni måste ha kunskaper och erfarenhet av ridning. Fantastiska ridvägar finns samt paddock. Buss stannar ca 1,5 km från vårt om bil inte finns! Hästarna är välutbildade och har bra lynne. En har tävlat på hög nivå. Hästarna står och ska stå kvar i Gualöv. Kostnad per häst är 800 kr i månaden och då ingår allt! Maila och berätta lite om dig/er eller ring:)
Hejsan! Vår lilla Playboy ca: 143 cm mkh söker medryttare 1-2 gånger i veckan, från slutet av Augusti fram till 1 Juni år 2012. För några härliga uteritter i blandad terräng. Går fram över allt, snäll och trafiksäker. Älskar att hoppa. Du kommer alltid att rida ut tillsammans med oss. Barn från 11 år samt junior är varmt välkomna. Max vikt 55 kg. Pris : 500 kr / 1000 kr. Ring för mer info. Vi bor utanför Ängelholm.