Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare helsingborg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är en 31 årig tjej som önskar en "sköthäst" någon till några dagar i veckan. Jag är 1,73 cm lång och känner att ponnystadiet är förbi, söker därför en storhäst. Studerar till vardags o kan därför ha svårt med exakta dagar varje vecka. Jag har körkort men ser gärna att hästen står nära helsingborg eller nära dösjebro. Har många års erfarenhet av eget tävlande i både hoppning och dressyr, men de sista åren varit dressyrinriktad. Familjen har haft egna hästar i hela mitt liv. Söker något seriöst där även ägaren har ett mål med hästens utveckling. Hör av er för mer info... =)
Mitt namn är Mikaela Persson och jag är 19 år gammal. Jag har ridit sedan jag var ungefär 4-5 år, började då på ridskola och ahr ridit ända sen dess. Jag har varit väldigt hoppinriktad men efter att jag började på Plönningegymnasiet tog galoppintresset över. Jag söker en häst man kan ha roligt med, träna óch ev tävla små tävlingar med dock inget kvar. Jag är en trevlig tjej som gör allt för hästarna. Jag äger ingen bil eller moped så buss är ett måste till stallet. Hör gärna av er om ni vill veta mer eller om ni tror att jag skulle passa bra till er häst/hästar. Kollar min mejl varenda dag så ni får ett snabbt svar!
Vi söker en duktig ponnyryttare med bra ryttarkänsla som vill hjälpa oss att träna vår ponny i dressyr och hoppning samt hopptävla på LB/LA nivå. Du behöver vara ha bra känsla i din ridning och vara lugn. Hon har mycket motor och är lite nervig. Jättesnäll. Vi ska sälja henne och behöver hjälp att hålla igång/träna upp henne tills dess. Vi vill att du rider minst tre dagar i veckan. Du behöver inte fixa i stallet om du inte vill. Det kan vi göra själva. Ponnyn står mellan Landskrona och Helsingborg och det finns bra kommunikationer.
Perfekt "prova-på-att-ha-egen-ponny". 129 cm i mankhöjd, supersnäll och trevlig valack. Är snäll både att rida ut och att rida på bana. Tävlad hoppning men även duktig och lydig i dressyren. Vi delar på ridningen och på kostnaderna. Ponnyn kan stallas upp antingen i Helsingborg eller Ingelsträde/Höganäs beroende hur det passar medryttaren. Kostnad 1500:-/mån. Inkluderar då mockning, fodring, in-o-utsläpp, box,hö,halm,kraftfoder,skoning,vaccinationer, försäkring,utrustning m.m. Det är bara att komma och rida och pyssla...
Söker en medryttare som vill hjälpa till med mitt 4 åriga sto (halvblod) hon är under utbildning. Mycket snäll dam men kan va lite bestämd. Hon ska utbildas till hopphäst. Du ska kunna rida och inte vara rädd. Finns även två andra hästar på gården 16 och 11 år som man kan behövas hjälp med. Har själv svårt att hinna med då vi har bebis och väntat en till. Kontakta gärna mig för mer info. Gården ligger i Hyllinge närmaste busshållplats är 1,2 km bort.