Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare malmö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag söker medryttare till min vallack. Han är en kraftig, men lättriden häst, 1.72 hög. Trots att han är 24 år, är han pigg och framåt, men man får förstås ta det lite lugnt med honom. Jag vill gärna ha någon som mest rider ut, eftersom jag rider en del dressyr själv. Hästen står i Glostorp, strax utanför Malmö, man måste ha bil för att komma dit. Två gånger i veckan vill jag ha medryttare, dagar är flexibla. Pris 600:- per månad. Hör av dig via mail om det låter intressant! Viveca
Hejsan! Har du/ni hästar som du kanske inte har tiden som önskas finns vi. Vi är två tjejer som är 22år gamla o letar efter att sköta/rida varsin häst några dagar i veckan. Bägge har tidigare haft egna hästar (vbl) Så behöver du hjälp med dina hästar så hjälper vi mer än gärna till! Ras spelar ingen roll:) Mvh Alexandra o Stephanie Gärna nära /s.sallerup, bara(bokskogen) klågerup. Har tillgång till bil så allt e av intresse:)
Jag vill ha en medryttare som vill tävla och träna hoppning, rida dressyr och markarbete på mig som är en välriden valack på ca 1.60, 8 år. Jag finns i Bjärred med bra kommunikationer till Lund o Malmö. Här finns ridbana, ridhus och ganska fina ridvägar. Jag behöver en ngt bestämd ryttare så jag inte alltid får som jag vill. Jag är pos till arbete och hoppar mycket gärna. Har tävlat upp till 1.05 men kan o vill mer. Tävlad i dressyr också upp till MsvB. Ridning 3 ggr/vecka önskvärt. Kostnad efter överenskommelse.
Hej! söker en medryttare till mitt arabiska fullblod, Han är en trevlig kille som alltid gör sitt bästa, Han är 155 hög, inte jätte viktbärande, Men klarar det mesta, Älskar att vara ute i naturen varje dag,! så söker dig som vill komma ut på långa natur rundor och som tycker om att träna lite. Han är en pigg och framåt häst med egenmotor!. Men ett hjärta av guld. Tveka inte att höra av dig, Finns utanför malmö!
Jag söker en storhäst över 1.55 att träna och tävla med mellan 3-15 år. Jag har unghästvana och har hjälpt till att rida galopphästar hos Katarina Stenefeldt, så nerviga hästar är något jag är van vid. Jag är 15 år och har ridit sedan jag var 3. Jag har haft två medryttar hästar tidigare och har tävlat en del i hoppning. Jag är främst intresserad utav hoppning men tävlar gärna lägre klasser i dressyr. Hästen kan jag ta 3-4 dagar i veckan. Låter jag intressant så ring eller skicka ett mail! 0727428232