Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare sökes västmanland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Medryttare sökes till maxad grov B-ponny. Du behöver vara ridvan och ha en engagerad förälder som kan köra. Han är snäll och trevlig. Piggare vid uteritt än på banan. Ej jättemycket utbildad, kan gå i form i skritt och trav. Behöver arbetas mer på galoppen, krävs ben för att hålla galoppen på banan. Hoppad 50 bana och 70 enstaka hinder. Ingen ren tävlingshäst. Snäll att hålla på med i stallet. Söker medryttare för längre tid 2 dgr i veckan och som då har han som sin egen. Mockning och foderpåsar sköter medryttaren de dagarna. Vill att du är ansvarsfull och nogrann. Förälder ombedes ringa.
Medryttare sökes till mitt 10-åriga halvblodssto. Det är en snäll men känslig häst. Hon är bara riden i ett år och behöver en rutinerad ryttare för att trivas och utvecklas. Pigg och framåt, på gränsen till het. Går lika bra att rida själv som med sällskap. Grundriden men inte inhoppad. Stallet erbjuder bra ridvägar; grusvägar och stigar i skogen. Paddock ligger 1km bort. Bussar går väldigt sällan så bil är ett måste. Söker dig som inte räds väder och vind, som brinner för ridning och hästar och som är erfaren, pålitlig och orädd. Av duktig ryttare som kan utveckla hästen vill jag inte ha betalt. Istället vill jag att du hjälper mig med stallet om jag blir sjuk eller är tvungen att jobba obekvämt. Annars sköter jag mockning och alla skötsel till vardags själv.
Medryttare/medhjälpare sökes till ett ungt sto. Du måste vara tuff och gärna intresserad av NH.. Hon är Grundriden och tycker det är jätte kul att bli jobbad från backen.. Antalet dagar per vecka kommer att variera då jag behöver avlastas p.g.a. en skada.. Mejla så berättar jag mer!
Medryttare sökes till 3 varmblod och 1 liten b-mula. Gärna med körkunskap. Pris och tider kan diskuteras. Kökort en fördel då det ej finns bussföbindelser.
Dressyrinriktad medryttare sökes till välutbildad halvblodsvallack. 1.75 hög. Kan alla skolor och är mycket välriden. Väldigt snäll men kan reagera på tung trafik. Är nu under igångsättning efter skada. Letar efter en balanserad ryttare med mjuk hand o bra sits.