Quantcast
Till salu inom: ”

2 medryttare sökes kungälv säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Söker medryttare/halvfodervärd till mitt underbara halvblods sto. Dressyrstammad men väldigt hoppglad "tant" på 19 år och pigg som en lärka och har fruktansvärt mycket kvar att ge. Otroligt mysig att ha och göra med men är lite testig i ridningen till en början men det bruka släppa snabbt.. Kontakta mig för mer information och bilder gärna via telefon. Bilden är från somras. Pris och antal dagar kommer vi överrens om.
Hejsan! Jag söker en Medryttare till min 7-åriga valack! Han är en väldigt mysig, nyfiken och matglad kille med mycket personlighet! Jag söker någon över 18 år som är envis, mjuk i handen och inte rädd för en lite skvätträdd häst! Han är inte helt trafiksäker så därför söker jag efter en erfaren ryttare. Du får gärna skriva ett mejl och berätta lite om dej själv! :)
Medryttare sökes till en snäll och lätthanterlig. D-ponny, 2 dagar i veckan. Han står på ett stall strax utanför Kungälv som har ett stort fint ridhus. Bussförbindelse finns i närheten. Gärna dressyrintresserad. Pris 600kr/mån