Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare sökes haninge tyresö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag är en tjej på 25 år som önskar bli medryttare på en häst i Tyresö, Hanige med omnejd. Jag är pålitlig med ett vettigt hästtänk och har många års erfarenhet av att äga häst samt vara medryttare. Jag söker en härlig häst som gillar att bli omskött och vill hänga med på både skogsturer och gärna något varv i paddocken då och då. Önskar även få rida för instruktör emellanåt. Jag har nu varit medryttare på en islandshäst i ett år. Då har jag mest tränat henne på skogs vägar men också en del för instruktör. Jag har egen bil. Är 169cm lång och väger 58kg. Jag skulle vilja rida 1-2 dagar i veckan mot en rimlig kostnad.
Önskar en Medryttare till mitt arabsto 1-2 ggr/vecka. Hon står strax utanför västerhaninge, knappt 5 min promenad från busshållsplats. Söker dig ansvarsfulla Medryttare över 16 år som är intresserad utav ett längre samarbete, som har erfarenhet av privathäst sedan tidigare(ej endast ridskola). Hon är 14 år gammal, ca 150cm/mkh. Väldigt pigg och framåt(men snäll), fungerar bra att rida ut på ensam och i grupp, fin i dressyren och tycker hoppning är kul. Det finns massor utav fina ridvägar. Har ev. En till häst(äldre läromästare) som behöver Medryttare, om ni är två som vill rida tillsammans. Skicka gärna ett mejl som första kontakt och berätta lite om dig själv. Kostnad: 500kr/mån för 1 dag i veckan, eller 900:-/mån för 2 dagar i veckan. Är väldigt flexibel med dagar.
Söker en seriös ansvarsfull medryttare till min 20 åriga halvblods valack. Han är en läromästare som då är mycket mångsidigt riden i allt så som dressyr, western samt WE. Han är trygg pålitlig samt trafiksäker. Han är pigg och framåt i alla lägen men behöver en fast hand då han kan testa lite i början. Gillar skogsturer i grupp men också ensam. I stallet finns både ridhus, utevolt samt fina skogsvägar. Du som person ska vara över 18 år samt ha körkort och tillgång till bil. Du ska vara kunnig samt ansvarsfull och sätter hästens välmående i första hand. Jag söker en medryttare 2ggr/v för 1000 kr/månaden Han står i Tungelsta, Stall Lyckås Mer info går att få telefon eller sms. Så är du intresserad av att träna upp din dressyr med en läromästare eller bara mysa i skogen så är detta en fantastisk kille som också är en kelgris. Önskar bara seriösa svar Kan inte svara på mail. smsa eller ring.
Hej! Jag är en 13-årig tjej som är intresserad av att bli medryttare. Jag har goda ridkunskaper då jag ridit i några år, även hopptävlat några gånger. Det ända jag kräver är att hästen/ponnyn ska stå nära Tyresö/Haninge i stockholms området, även att man kan ta sig dit kollektivt. Annars spelar hästen/ponnyn inte så stor roll, fast om hoppning är något den kan är det bara ett plus då jag gärna vill inrikta mig inom detta. Jag själv är 169cm lång och väger 48 kg. Om ni är intresserade av mig så är det bara att sms:a/ringa/maila till mig så svarar jag så snabbt jag kan. Det är lättast att nå mig genom sms så det är det jag rekommenderar att ni gör. Hoppas jag kan hjälpa någon! Mvh Elin ps. har tyvärr ingen bra bild när jag hoppar så jag hoppas denna när jag körde WE för något år sedan räcker :)
Vi letar efter en medryttare till vår underbara varmblodsvalack. Han är en 18 årig herre i sina bästa år. Snäll och lugn i all hantering men samtidigt pigg och alert så du måste vara hästvan och ha en bestämd men mjuk hand. Vi letar efter någon som vill sköta om honom minst 2ggr/vecka. Då ingår ridning, skötsel och mockning. Han älskar att komma ut i skogen men tar gärna ett dressyrpass på volten också. Vi är flexibla med dagar och tider. Vi har ridhus och utevolt på gården samt oändligt med ridvägar i skogen. Bil är ett måste. Hör gärna av dig om detta låter intressant så berättar vi mer! MVH. Camilla