Quantcast
Till salu inom: ”

medryttare växjö säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är en tjej på 36 år som letar efter någon som behöver hjälp med både ridning, mocka, in och utsläpp, ja allt egentligen. Jag har ridit sen barnsben, tävlat hoppning och några fälttävlan och haft egen häst i många år. Är mest intresserad av att rida ut i skog och mark men något pass på ridbanan ibland är ju oxå kul. Har gjort ett uppehåll ett tag nu så är lite ringrostig. Någonstans runt Vislanda, Alvesta, Växjö, Ljungby.
Jag har en trevlig valack på 20 år som jag skulle vilja ha en medryttare till.Han är otroligt snäll och tycker det är roligt att få komma ut i skogen på en tur.Jag vill gärna ha en vuxenryttare med en viss hästvana.Han tycker mest om att ridas ut i skogen men det finns tillgång till paddock och fina ridväga.Hästen står strax utanför Växjö så du bör ha tillgång till bil,men det går bra bussförbindelse.Välkommen att maila mig om detta känns intessant.
Hej, Jag är en hästälskare som har abstinens efter att ha varit utan häst på tok för länge. Jag hoppas att du kan tänka dig en medryttare till din häst då jag har hästvana, lätt för att samarbeta och i övrigt ett glatt och positivt humör. Jag heter Lina och har ridit sedan jag var 3 år (är för närvarande 26 år). Jag har haft både ponny och stor häst samt tränat både hoppning och dressyr. Hör av dig om du behöver medryttare till din häst! Lina
Söker dig som vill rida ut i skogen 1-2 ggr/veckan. Du som tycker det är en avkoppling att vara i naturen och pyssla i stallet. Träna och tävla gör vi själva, i gengäld begär vi inget mer än att du mockar 1-2 boxar dom dagar du rider. Ett sto, 16 år, supertrevlig i all hantering och ridning. Inte tittig ute men kan vara lite het i skogen, därför vill jag du har ridvana. Bil nödvändig då inga bussar finns. Stallet ligger ca 1,5 söder om Växjö. Du bör inte vara längre än 1,65 och max 65-70kg. Hör av dig så träffas vi!
Mitt namn är Rebecka Haglund och jag är en tjej på 16 år. Jag har haft både egen ponny och stor häst, de senaste två åren har jag varit medryttare. Jag har tävlat både hoppning och dressyr upp till L:B/L:A. Mina föräldrar är hopp respektive dressyrtränare så hästkunskap finns inom familjen. Jag söker dig som vill ha hjälp med träning och skötsel av din häst några dagar i veckan, eller eventuellt låna ut på foder. Jag kan rida allt från c-ponny till stor häst. Välkomna att ringa både till mig och till min mamma, Catharina Haglund, 070-77 28 999.