Allt till salu inom "kolonistuga lilla vallen växjö"

Sortering:
Coral H-70
Växjö
Idag

Coral H-70 Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Bugaboo Bee 5
Växjö
Idag

Bugaboo Bee 5 Visa liknande

3 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Växjö

Stuga på Lilla Vallen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Fin, fräsch och välbyggd stuga på Lilla Vallen. Funktionell och väldisponerad stuga som upplevs som större än sina 17kvm. Stugan innefattar en altan på 8kvm tillsammans med ett mindre skjul även det på 8kvm, samt ett loft med två sängar. Köket klarar det mesta och alla möbler ingår. Trädgården är enkel, en gräsmatta, vilket medför att man själv kan sätta sin prägel på den. Allt är i jättefint skick och det är bara att flytta in! Båtplats på närliggande Södra Bergundasjön kan överlåtas. Ring eller maila för visning.
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Växjö

Stuga på Lilla Vallen

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Fin, fräsch och välbyggd stuga på Lilla Vallen. Den sist byggda stugan på koloniområdet! Funktionell och väldisponerad stuga som upplevs som större än sina 17kvm. Stugan innefattar också en altan med köket på 8kvm (sammanlagt 25kvm), samt ett loft med två sängar. Det finns en mångsidig byggnad på 8kvm. Köket klarar det mesta och alla möbler ingår. Trädgården är enkel att underhålla men det finns stora möjligheter för de med gröna fingrar. Allt är i jättefint skick och det är bara att flytta in! Vi är de enda ägarna till stugan. Båtplats på närliggande Södra Bergundasjön kan överlåtas. Mer info om koloniföreningen: http://home.swipnet.se/lillavallen/omforeningen.htm Pris: 250.000kr eller högstbjudande. Ring för mer info och visning.
250 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Växjö

Lilla Vallen koloniområde

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Liten, charmig stuga med sovloft säljes på Lilla Vallens koloniområde, mellan två sjöar och alldeles intill Bokhultets naturreservat. Lättskött trädgård med fruktträd och bärbuskar. Stugan är vinterbonad. Ett växthus o en redskapsbod. För att ha kolonistuga på Lilla Vallen måste du vara skriven i Växjö kommun.
149 000 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Växjö

Kolonistuga Lilla Vallen, Växjö

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På koloniområdet Lilla Vallen nära naturreservatet Bokhultet och Norra Bergundasjön. Stuga nr 25 om 17 kvm, sovloft och veranda 8 kvm.
270 000 kr
Blocket.se

Kolonistuga på Lilla Vallen

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Kolonilott med nyrenoverad stuga på Lilla Vallen i Växjö. Inglasat uterum, fint växthus med förråd. Koloniträdgård som är lätt att sköta på ca 300 kvm. Allt är tipp topp. Tillträde enl. ök. tfn 070-53 69 665
285 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj