Quantcast
Till salu inom: ”

mercury 7.5hk säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bytes eller säljes Båt Marieholm med dubbla motorer . Båda motorer är märket Mercury . Den stora är på 80hp och den mindre på 7.5hp. Den har används bara för fiske så det finns inte så mycket av inredning. Motorerna är ny servade och båda styrs med raten . Den stora motorn har elektronisk start och den lilla manuell. Båten behöver lite renovering och kärlek. Längd 6m. Vill byta den mot kanske liknande båt med kabin och mer familj båt . Alla förslag av båtar är välkomna men de ska inte vara under 6m i längd. Som sagt jag vill i första hand byta båten men om någon vill köpa den då är priset 50 000 kr.
Äldre passbåt mahognybåt 5 meter från 60 talet, med Mercury motor 7,5 hk årsmodell 1975 som gått ca 50 timmar. Står på pallbockar med pressenningsskydd. Trailer finns ej. Påbörjad slipning av fören. Se bild. Men en hel del jobb återstår. Båten bör ses! Pris 12.000kr eller högstbjudande för båt och motor. eller överenskommelse. OBS! Nås endast på telefon! Har ni frågor, tveka inte att ringa! ENDAST SVENSKTALANDE! Lennart: 0501-17307
Liten motorbåt (4,25m) med en mercury 7,5hp från början på 90-talet. Båten är nyrenoverad på insidan med nya sittbrunnar, plast och gelcoat. Behöver ny gummilist runt relingen och lite färg på utsidan. Motorn startade och gick bra när vi provade den för 3 år sedan, sedan dess så har den bara stått i källaren. Trycktank i plast samt div. nya rep, kedja och lås medföljer. Självklart så kan man diskutera priset lite, men det gör vi på plats vid snabb och smidig affär. Ring helst, kollar sällan mailen.
Stabil motorbåt med dubbelskrov. Perfekt för fiske! Tillverkare och årsmodell okänd. 2-takt Mercury 7,5 hk motor av okänd årsmodell, med trycktank, startar alltid. Sidofäste för elmotor. Fäste för ekolod-givare. Åror och enklare motorlås medföljer. Längd 4.40, bredd 1.75 Obs! Kärra ingår ej! Finns annonsen kvar så finns båten kvar. Rimforsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lillflipper med katamaranskrov. Mercury 7,5hk med kort rigg, troligtvis från -87 men i fint skick. Ny impeller 2011. Tack vare katamaranskrovet går den väldigt stabilt för att vara så liten. Den är 3,6 meter lång och 2,5 meter bred. Perfekt till små utflykter och fisketurer. Med följer även: 10L tryckbensintank Extra propeller Aluminiumåror samt reservpaddel Ankare med kätting Ca 40 meter tamp Flytboj Lås till motor Säljes pga flytt så billigare vid snabb affär Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.