Quantcast
Till salu inom: ”

mexikansk lerugn kamin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hörby J, en billig, snygg och effektfull kamin på 7KW, för det mindre utrymmet eller stugan. Anslut till befintlig skorsten eller få offert på en ny, vilket du än väljer så finner du alltid hallands bästa priser hos oss på värmevännen. Vi löser också installation och hjälper er med bygganmälan. Kom in och jämför med våra andra kaminer på Laholmsvägen 14 i Halmstad eller ring 035-710 03 10. Passa på vi har rea tom tisdag i butiken på många olika kaminer och värmepumpar
Hej! Säljer nu vår fina lerugn från Mexiko pga platsbrist. Den är jättemysig nu när höstmörkret kommer, vi har inte använt den för eldning eller haft den utomhus, utan mest för att tända ljus i. Köpt urpsrungligen av oss från affären Stajl i Göteborg. Den enda skadan är en lite spricka på baksidan av "topplocket" som är ihoplimmat och inte påverkar utseendet nämnvärt. Mått: 140cm (höjd från golvet), ca 65cm (diameter) Hör av er vid intresse! hälsningar Magnus
Mexikansk lerugn för myseldning med stearinljus, ved eller bioetanol. Man kan tydligen elda med bioetanol. Avger ingen rök eller lukt, vilket gör den perfekt i utrymmen där man vill ha känslan av öppen spis Vi har dock bara eldat med ved men den är nog inte tänkt som eldstad utan mer som myseldning. Materialet är värmebeständig keramik med benställning i smide. Höjd ugn med benställning 105 cm Höjd benställning 42 cm Höjd ugn 75 cm Jag har skrapat av den vita färgen så den är terrakottafärgad men går även att måla om i önskad färg. Vi rekommenderar att man har ett lager sand i botten, dels för att fördela ut värmen, men även för att lättare ta bort ev. sterin, glöd, eller dyl. Den är väldigt tung så ni bör vara två starka människor. Skottkärra finns att låna för transport till bilen. En stor härlig lerugn att elda med i trädgården under ljumma sommarkvällar. Perfekt att grilla marchmellows i.
Elda i kaminen för trivsel och värme, ej matlagning. Ett alternativ till terassvärmare eller infravärme. En stålställning ingår. Höjd 107cm utan stativ. När den står på stativet är den 125cm hög. Bredd 55cm.
Mexikansk lerugn för myseldning med stearinljus eller bioetanol, kommer med en ställning i smide Total (inkl. smidesställ) Höjd: 110 cm. Omkrets ca: 65 cm. Färg: Mörkgrå, skiftar i olika grå nyanser. Elda i kaminen för trivsel och värme, Ett alternativ till terrassvärmare eller infravärme.