Quantcast
Till salu inom: ”

militär cykelkärra oanvänd säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinterjacka

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fin, nästan oanvänd cykelkärra för 1-2 barn. Den kan med ett enkelt handgrepp omvandlas till en jogging/promenadvagn, genom att ett mindre hjul sätts framtill. Den har även en handbroms för det främre hjulet. Kopplas smidigt till cykel med en smart snabbkoppling Vagnen är i aluminium och därför lätt och smidig. Stora hjul gör att den rullar lätt. Framtill finns insektsnät och regnskydd som fälls ner vid regnväder. Bottnarna är styva vilket ger stabilitet, billiga vagnar har en tendens att bli nersuttna. Givetvis dubbla säkerhetsbälten. Mina pojkar har växt ur den och tyvärr har vi inte hunnit använda vagnen så mycket, därför är den nästan som ny. Nypris på marknaden är mellan 1500 och 2500. Jag säljer denna för 999 kr.
Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Den klassiska M-65 Field Coat Jackan som introducerades av amerikanska militären i samband med Vietnamkriget. Den har kommit att bli en självklarhet i en manlig garderob, särskilt nu då armymodet är riktigt aktuellt. Fakta: - Jackan är vindtät och vattenavstötande - Kommer med en löstagbar "liner" (foder) som gör att den kan användas i princip året om - Infälld huva i kragen - Dragsko i muddar för ökad vindtäthet - Färg: svart Jackan är oanvänd då storleken inte var riktigt rätt för mig. 1 000:-
Denna cykelvagn kan med fördel användas vid shoppingrundor eller vid till exempel cykelsemestrar. Kärran klarar av vikter upp till 35 kg och kan enkelt och snabbt kopplas till cyklar med 26, 27 eller 28 tums hjul. Specifikationer: * Monteras enkelt till cykelns bakhjul * Lastkapacitet: 35 kg * Hjul: 16 tum med kullager * Vikt endast 6 kg * Lastyta cirka 65x40 cm * Ihopfällbar Komplett cykelkärra, oanvänd, helt ny i originalförpackning, inklusive lastväska och säkerhetsvimpel. Kan skickas med Bussgods.
En helt ny oanvänd cykelkärra (som jag inte ens har monterat däcken på ännu) säljes för 850:-. Köpt 2013-05-11, kvitto finns. 1 års garanti. Med tak och vindskydd som enkelt kan fällas av. Praktisk cykelkärra som kan bära både barn och packning. Kärrans yttre har ett uppfällbart regnskydd, myggnät, signalflagga, stora luftgummihjul och är tillverkat av kraftigt nylon som skyddar mot regn och vind. Fastsättningsremmar gör att barnen sitter stadigt, och fäste för att montera fast kärran till bakhjulets nav finns. Max. belastning: två barn eller 40 kg. Hjulstorlek: 20". Sittutrymme: H50xB55xD50 cm. Max belastning: 40 kg. Mått: L1500xB850xH900 mm. Vikt: 13,65 kg.
Militär cykelkärra (bårkärra). Helt oanvänd, legat i mob-förråd, skyddpappen siter kvar. Inkl koppling till cykel, infällbart stöd och träplatta (som flak). Kärran lätt demonterbar, se bild 2. En rejäl kärra med en kvalitet som inte längre finns på dagens kärror.