Quantcast
Till salu inom: ”

cykelkärra hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Vellinge
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Cykelkärra som man fäster i navet på ett enkelt sätt. Den är vattentät, men man kan rulla upp "fönstret" och "nätet". Det finns flera förvaringsfack både baktill och i sidan. Baktill sitter det en reflex. Det finns även en reflexflagga. Det finns två stycken säkerhetsbälten. Cykelkärran har flera användningsområden; barn, matkassar eller varför inte sin hund eller katt. Ring eller maila om ni har några frågor!
Cykelkärra för hund (eller katt om man nu vill det) Väl ventilerad och öppningsbar både fram, bak och i taket. Kärrans botten är av hård typ, klädd med galon och lätt att hålla ren. Inga extrafästen behöver monteras på de cyklar som man vill använda kärran till. Mycket enkelt att flytta kärran från en cykel till en annan. Inga verktyg behövs heller för att montera / demontera kärran eller för att fästa/koppla den till olika cyklar.
En cykelkärra till hund. Oanvänd, har bara packat upp den för att ta bilder. Gul och svart. 1000:- ________________________ Två metallburar från dogman. Två öppningar och ihopfällbara. Dyna medföljer. Längd 76 cm Bredd 48 Höjd 56 250:- styck __________________________ Fin klöspelare till katt. 105 cm hög. 100:-
Jag söker en fräsch cykelkärra att forsla mina två små hundar i, så nät åtminstone någonstans är bra Den ska gå att täcka helt vid behov. Jag har sett att det finns speciella cykelkärror för hundar, kanske du har en sån? Välkommen att höra av dig och berätta vad du har, mått utseende, och foto.
Cykelvagn avsedd för hundar eller transport av saker. Mycket praktisk. Säljes pga flytt. Kärran är endast provkörd en gång och är som ny. (Så länge annonsen finns kvar finns kärran kvar)