Allt till salu inom "blocket cykelkärra"

Sortering:
Cykelkärra/vagn
Boden
Idag

Cykelkärra/vagn Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Cykelkärra
2 dagar

Cykelkärra Visa liknande

600 kr
Blocket.se
Cykelvagn
Södertälje
3 dagar

Cykelvagn Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Hund/cykelkärra
Nacka
4 dagar

Hund/cykelkärra Visa liknande

850 kr
Blocket.se
Cykelkärra
Mjölby
5 dagar

Cykelkärra Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 10

Tidigare annonser till salu

Cykeldelar och tillbehör  ·  Östersund

Chariot Cougar cykelkärra 2 sits

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu säljer jag min nästintill helt oanvända cykelkärra för 2 barn. Denna kärra har rullat max (och då överdriver jag inte) 2 mil. Har endast provkört den korta sträckor vid ca 3 tillfällen. En mycket fin,bra,lätt och smidig cykelkärra som har många användningsområden. Cityhjulen följer med och dom är inte ens upplockade ur förpackningen. Denna kärra kan man ju med fördel använda som vagn, fästa fast skidor under mm mm. Hoppas du känner dej manad att använda denna vagn,då jag tydligen inte var rätt person för det! =)
7 000 kr
Blocket.se

Winther Dolpin superlätt cykelkärra för två

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Cykelkärra till stor del i aluminium, enkel och säker att montera. Bra, justerbara bälten för ett eller två barn. Två barn upp till fyra-fem år sitter bra i den här exklusiva kärran. Fungerar utmärkt som extra sittvagn (utan cykel) eftersom den är utrustad med ett komfortabelt handtag bakom barnen samt möjlighet att enkelt montera ett tredje hjul (ingår). Bra utsikt, går att köra med bara myggnät eller helt regnskyddad. Stången man fäster i cykeln är demonterbar. Nypris för tre år sedan var 7900 kr. Vagnen är röd med svarta detaljer och något bredare än exempelbilden här intill. Vi säljer den i riktigt gott skick för mindre än hälften; 3300 kr Maila gärna eller ring eftermiddag före 19.30
3 300 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Munkedal

Cykelkärra för hund, Doggy-Ride

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Doggy-Ride 2009, en robust cykelkärra med en stålram och luftfyllda hjul med fälgar i rostfritt stål. Framsidan, baksidan och taket kan öppnas med ett blixtlås. Cykelkärran kan även användas för att transportera bagage och annan packning. Det ingår även ett stroller kitt där man kan fästa ett handtag och hjul på vagnen och använda den som till exempel en burvagn. Perfekt på utställningaroch dylikt. Är lämplig för hundar i storleken Cocker Spaniel och mindre. Är i nyskick då den bara används vid två tillfällen. Nypris idag är 3200 kr.
2 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Kalmar

Isuzu pick-up 4WD -83

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Denna funktionella diesel är 2-sitsig med en årlig skatteavgift på 65 kr. 2H, 4H eller 4L. Motor- och kupévärmare. Dragkrok. 4 mycket bra vinterhjul. Då jag behövt köpa en större pick-up säljs nu min Isuzu efter 6 års trogen tjänst. Varudeklarerad enligt medföljande besiktningsunderlag. 2 mån att åtgärda några fel så är det 2 år till nästa besiktning. Diverse delar som bromsbackar, motor m.m. skickas med vid intresse. Önskas ett mer ekonomiskt skogsekipage rekommenderas kombinationen cykel med cykelkärra. På priset tillkommer moms då bilen ingår i skogsbruk. Säljes till angivet pris eller högstbjudande. Jaktbil skogsbil gårdsbil 4wd
7 000 kr
Blocket.se

Helt ny cykelkärra

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer en helt ny cykelkärra, den är till och med kvar i sin kartong (bilden är tagen på etiketten på kartongen). Vi köpte 2 st men bara en kom till användning. Info: Väskor på 30 respektive 2,8 liter Fäste för sadelstolpe ingår Maxlast kärra: 35 kg Maxhastighet: 20 km/h Nypris var 795 kr, säljes nu för 450 kr. Hämtas på Hägerstensåsen.
450 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj