Quantcast
Till salu inom: ”

minishettis säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Frobridge Striker tar nu emot friska och sunda ston sommaren och våren 2011. Han är godkänd och är svart med en vit stjärn. Han går på fribetäckning men stallplats finns om så önskas, men då tillkommer en summa. Det finns olika typer av bete att välja på. Striker är lättlärd och älskar att hoppa. Han är inriden och tycker mycket om att rida ut. Han är även lite tricktränad. Han är körd.Språngavgiften är 1000kr + moms Sto avgiften på 280kr tillkommer. för mer info mejla eller ring. Film och fler bilder finns.
Har två stycken trevliga minishettis ston till salu. båda två är lunga, trygga och mycket hanterade, har åkt transport m.m utan problem. Humlan. E.Workingclass Hero U. Heidi Född. 08.05.05 Höjd. 86 cm Visad i Tvååker 11.07.15 fick 38 p (8.7.8.7.8) Betäckt m. Son of Gold (fölavg. ingår) Pris. 12 500 kr Hulda. E. Son of Gold U. Heidi Född. 10.04.18 Pris. 8 500 kr Båda hästarna är chippade och har pass i SSS. Till rätt hem vid snabb och enkel affär eller vid köp av bägge kan priset disskuteras.
Söt o trevlig liten shettiskille som blir ca 90 cm. Vältecknad Isabellskäck med bläs, högbent och korrekt byggd med väldigt bra gångarter lämplig för körning. Föräldrarna har underbart temperament och har ett äldre syskon som finns att se som även hon är en ovanligt trevlig o vänlig, ponny. Mamma ca 90 cm o pappa är minishettis. Säljes till bra hem och är redo att lämna mamma till jul/nyår. Bild 3: Syster 1 år även hon är till salu 5000: -
Supergullig minishettis! Född -05 är chippad och har hästpass. Passar till sällskapshäst till andra hästar om du söker någon vän till din ensamma häst. Hon håller ordning i "gruppen" och ser till att allt är OK. Endast seriösa köpare är välkomna att ringa. Pris diskuteras vid besök, då det är viktigt för mig att hon kommer till ett godhjärtat hem. ring för mer info: 0723-033265
"Stina" född-03 ca 168 cm e. Robin Z- Columbus Mkt fin modell. Inriden som 5-åring och tävlad en gång. Hoppat banor 1,30. Ej riden sista året pga ägarens ointresse. Vill nu ha en tålmodig, tuff ryttare med mjuk hand, som kan ge henne en chans att få börja om. Fransysk hö fram, har ej varit ngt problem.. En otroligt mysig häst, som vill ha mycket kärlek! Går för närvarande tillsammans med en minishettis.. =)