Quantcast
Till salu inom: ”

shetland sheepdog valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har precis fått ett återbud på en trefärgad tikvalp. Som är född 19/3 och är allså leveransklar. Har även en tikvalp, sobel. Som är född 21/3 och även hon leveransklar. Har även hanvalpar, sobel som blir leveransklara 25/5 Gardenia Garden's Bride Of The Sun, "Stina" har den 30/3 fått åtta valpar. Fyra hanar och fyra tikar. Leveransklara är dom den 25/5 då valparna är åtta veckor gamla. Vid leverans är valparna: *Registrerade i Skk (stamtavla) *Veterinärbesiktade *Id-märkta med microchips *Vaccinerade *Ögonlysta *Dolda fel försäkrade i tre år Ni kan även ta en titt i min blogg: http://shetland-sheepdog-gardenia-gardens1.blogspot.com/
En underbar liten trefärgad sheltie hanvalp efter sunda och trevliga föräldrar är nu klar att tingas. En av tre valpar i en mycket trevlig valpkull. Valpen är vid 8 veckors ålder leveransklar till påsk. * Uppfödd i hemmiljö * Reg. i SKK * Veterinärbesiktigad * Vaccinerad * Chipmärkt * Ögonspeglad * Avmaskad * Dolda Felförsäkrad, 3 år Kika gärna in på: www.callvalleys.se (Sussies kull, O-kullen) Med valpen medföljer bl.a foder, snuttefilt som luktar mamma och syskon, leksak m.m... Är du intresserad av valpen och kan garantera ett gott och varaktigt hem är du välkommen att höra av dig!
Shetland Sheepdog valpar efter meriterade föräldrar säljes. Föddes 23/3 -2011. Leveransklara i slutet av maj då de är 8 veckor. Säljes enligt SKK:s regler Vid leverans är valparna: *Registrerade i SKK *Veterinärbesiktigade *Chip-märkta *Vaccinerade *Ögonlysta *Avmaskade *Dolda fel försäkrade i tre år Välkommen att komma och titta och följa din valp tills de är dags att lämna oss. Valparna är vana vid andra hundar och katter. Har även en systerson på 3 år som de träffat flera ggr. De har åkt bil och varit med ute. Kolla gärna in hemsidan www.sumburghheads.weebly.com
Jag har en tik av rasen Shetland sheepdog som jag vill ha en kull valpar på. Jag letar därför en RENRASIG hane av samma ras. Storlek spelar mindre roll. Behöver inte vara utställningsmeriterad men däremot ögonlyst UA! Tiken har idag gått in i löp. Helst i västerbottens län men inget krav. Första kontakt via mail. Pris enl överrenskommelse, endast ca-pris är angett i denna annons.
Vi har nu 2 tikar och 2 hannar korsning 75% dansk/svensk gårdshund och 25% shetland sheepdog. De är födda 20 aug. Vilket innebär att de är leveransklara 15 okt. Valparna finns i Växjö och pappan i Stockholm. Vid leverans är alla vet.besiktigade, chippade och avmaskade 3 ggr. Kontakt endast via telefon: 073 7885703 eller 070 7725333 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.