Quantcast
Till salu inom: ”

moderna stora kokboken säljes

Tidigare annonser till salu

W&W 1953. 194 s. Häftad. Utgiven av Norman Douglas. Förord av Graham Greene. Teckningar i färg av Bruce Roberts. Översättn. av Marianne Höök. Ryggen något sprucken, litet veck på omslag fram, annars bra skick. "I en tid då den gamla fina konsten att laga kärleksdrycker råkat i glömska och i sin moderna form består i att gangsterbrudarna häller saker i whiskyn, så att killarna somnar i för dem och den amerikanska filmmoralen lämplig tid, då har denna bok en stor uppgift att fylla. Vem vet hur det gått för dr Kinsey om hans rapport kommit efter Douglas´kokbok. Pröva den i Er egen kokvrå!"
Kartonnage, fint skick, 1984, Bonniers Fakta bokförlag, Hej mat nr 2, Stora Romanklubben, Britt Sandquist-Bolin, 309 sidor, vikt: 407 g. Har många recept/kokböcker bland mina böcker just nu. Sampackar gärna till billigaste porto om du vill köpa flera. Kokboken är en grundkokbok med såväl traditionella recept som nya moderna. Enkelt och rakt på sak beskrivs hur man kan laga inspirerad mat både till vardag och fest. Här finns recept för dig som vill äta gott och näringsriktigt, snabblagat och billigt. Här ges också tips om redskap, kryddor, tillbehör och uppläggning.
Bonniers. 2000. 526 s. Inbunden. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Stor och tung bok. Kok Konsten - Mycket mer än en vanlig kokbok. En fullständig uppslagsbok i klassisk internationell kokkonst. En modern handbok som sträcker sig från de enklaste bastekniker till mer avancerade tillagningsmetoder. En kulinarisk inspirationskälla med utpräglat internationell inriktning, med ingredienser och klassiska recept från all världens kök. Skriven av grundaren av den berömda Ecole de Cuisine La Varenne i Paris. Illustrerad med över 2 500 fotografier i färg av tekniker, metoder, redskap, ingredienser..
Modern matlagning på ekologiska råvaror förenat med hög kvalitet; god smak och mat för dagens livsstil. Arträtterna hämtar smaker och färger från närproducerade råvaror blandat med lite ovanliga kryddningar från all världens kök. vecket grönt och så fågel, fisk och kött däremellan. Nybakat bröd sprider angenäma dofter och Meseglassen får glassälskare att studsa av förtjusning. Det Jordnära Köket är mer än en kokbok. Den inspirerar till en ekologisk livsstil, som sin tur ger en ökad livskvalitet i balans med naturen, jorden och vår egen omgivning. /DET ÄR INTE FÖR ATT KANSKE LEVA en månad längre eller för att bli av med eventuella kvisslor, som jag handlar ekologiskt odlade grönsaker och ekokött. Jag gör det för att jag kommit till insikt om att det är 1 nödvändigt, och jag gör det med glädje. I det stora perspektivet är min lilla insats viktig. ÄNDÅ HANDLAR JAG EGOISTISKT, för när jag bestämt mig för att välja råvaror utan gifter och bekämpningsmedel infinner sig en förnöjsamhet, som säkert inte står i proportion till min insats. Och när själen är tillfreds mår hela kroppen bra och då växer förhoppningarna inför framtiden. Som ett positivt kretslopp i kroppen. LT BOKFÖRLAG 1996. LAMINERAT PAPPBAND. 120 SIDOR. FOTILL I FÄRG. FINT SKICK. 25,0*27,0 CM. ISBN 91-36-03323-5
Har lite Psykologi A böcker att sälja ut. Använda men inte skrivna i eller kladdade i, bara på pärmarna som syns de använda och inte sprillans nya annars super bra skick. Lange Wedin & Rolf Sandell Psykologiska undersökningsmetoder 2:a upplagan ISBN 91-44-04246-9 nypris 227:- nu 170:- Jan Byström Grundkurs i statistik 6:e omarbetade upplagan ISBN 91-27-07133-2 nypris 327:- nu 250:- Psykologins vetenskapsteori Gerd Christensen ISBN 91-44-02893-8 Nypris 267:- nu 220:- Påverkan Robert B. Cialdini upplaga 1:1 ISBN 91-47-07539-2 Nypris 327:- nu 280:- Vill du ha alla Psykologi böckerna kan du få de för 800:- Har även superbra kokböcker för dem som önskar riktigt bra och inspirerande böcker till den nya matlagningen. Obetydligt använda. Mat och Umgänge Donna Hay En mera exklusiv kokbok med allt från förslag på moderna middagsförslag till 3 rätters middagar, med allt man behöver tänka på inför. En super bra guide med ur snygga bilder som extra inspirerande. Pris nu 60:- Utsökta toast Härliga brunschetta, cibatta och focaccia! Denna bok är väldigt inspirerande med vad man mycket man kan göra av en bit bröd och läckerheter både varma och kalla. Perfekt som inspiration till brunchen en söndag kanske. Pris nu 50:- Alla hjärtans recept Cecilia Magnusson & Örjan Klein Tid att äta, tid att jobba, tid att leva. En bok för dig som vill må bra på både jobbet och hemma. Nypris 350:- NU 200:- Hjärtats mat Eja Nilsson Inspiration, råd och recept En kokbok för den som vill leva hälsosammare och vill ha nya recept. Perfekt guide med goda recept med färgrika bilder som tilltalar. Nypris 190:- NU 100:- Stora boken om Sött & Gott Den här är de söttsugnas stora bibel. 130 sötsaker, tårtor, kakor, bakelser, cupcakes och mycket mera. Alla sötsakerna har en egen färgglad och läcker bild som genast gör man vill börja baka. Pris nu 80:-