Quantcast
Till salu inom: ”

monark 555 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 3 vxl

Landskrona
Cykel

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Monark 555 80-tal Tohatsu 90 Eptol 2003 Trailer (30km) Sterio,ekolod Ring för mer info Mvh Fredrik
Välvårdad Hardtopbåt med plats för 4 personer att övernatta i. -4.takts 50 hp Selva-motor ,som enb.gått 30 tim. -Nytt kapell sedan förra året -Nytt batteri sedan förra året -Registrerad trailer ny -04 Brandsläckare, paddlar,förtöjningslinor mm Om du vill se fler bilder: googla "Crescent 535" och läs mer. Utmärkt för bad- och fisketurer samt kul vattenskidåkning, Båt på trailer ger fantastiska möjligheter till varierande utflykter. Ha båten hemma: slipp varvs- och båthamnsavgifter, bottenmålning och omlastning av packning!
Har en fin Monark 555 av årsmodell 1978. Motorn som sitter på är en Mariner tvåtakt på 60hk. Båten har 5 st. sovplatser samt annan nödvändig inredning. Kapellet som sitter på är i väldigt fint skick,dvs inga revor eller hål eller dylikt! Denna båt är lika behändig som rymlig och fungerar lika bra till en långtur på havet som en fisketur över dagen. Vid övriga frågor tveka inte att ringa! Pris: 24 000:- bvsa OBS! Ring helst då jag väldigt sällan kollar mejlen!
Säljer nu min Monark 555 som jag haft i många år och varit himla nöjd. Men har nu köpt mig en större båt. Trevlig sjösäker båt med ett känt märke. Båten är en -78:a. Går mkt fint och har hög sjösäker. Finns kökfack och tre batterier så man kan ligga ute ett tag, och fyra sängplatser. Säljes UTAN motorn. Följer med en kärra för i och urtagning. Nytt kapell för två år sen (9000kr), Stereo cd-usb (1700Kr). En sjösäker båt med ett rätt pris*
En trevlig hardtop båt för dagsturer med möjlighet att sova i. Båten är helt skadefri och har aldrig körts på grund. Motorn är en Mercury 60 hk, årsmodell 2001. Motorn är elektriskt trimbar och har har endast cirka 50 timmars gångtid. Motorn har förvarats i varmgarage vintertid. Nytt kapell Nya helt oanvända dynor. Två trycktankar Följer med gör: Komplett uppsättning förtöjningsset inklusive fjädrar och fendrar för Y-bom. Rep och ankare för tillfällig hamnangöring.