Quantcast
Till salu inom: ”

monark jubileumscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Monark 7 vxl

Malmö
Cykel

Gävle
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Monark National Super Road (Jubileumscykel Monark 75 år 1983). Köpt på Racerdepån i Vårgårda hos Bröderna Fåglum Passar bra till personer som är från 170 -175 cm och uppåt Cykeln är endast använd på sommaren och har stått i varmgarage vintertid. Cykeln fungerar fint, alla lager är bra, inget glapp, ingen rost. Specifikation Snabbkoppling hjul Shimano600 växlar fram och bak 12 växlar 2 drev fram 6 bak 28 tum kromade fälgar Cykeldator Cateye Mity2 ingår i priset
Hej. Säljer nu våran fina cykel eftersom vi ska flytta. Det är en Monark damcykel. Modell Karin "Cupcake". Cykeln har slutat tillverkas då det var en jubileumscykel Monark gjorde. Den är extremt välskött och skicket är perfekt. 3 växlar, belysning, bromsar, cykelkorg, pakethållare, ringklocka osv.. Komplett med andra ord! Inköpt för 4900:- Kvitto finns och det får du vid köp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Välskött cykel, robust och lättcyklad! Nyservad. Tillverkare: Monark. Modell: Jubileumscykel Ramstorlek: 24 tum (centrum av trampornas vevaxel till toppen av ramröret). Växlar: 5 växlad. Handbroms: Bak och fram. Reflexer: Fram, bak och båda hjulen. Tillbehör: Pakethållare. Ringklocka. Extra: Monterad baklampa, som även är reflex (nypris ca 300 kr). Cykelkorgar till pakethållaren med handtag, 2 st. Pris: 950 kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En monark jubileumscykel som tillverkades exklusivt för att fira Monarks 75års jubileum. Gavs till personalen i fabriken i Varberg. Den är en 28tums cykel och ramen ca 55cm. I fint originalskick. Fem växlar, fram och baklyse med dynamo som fungerar. Orginallås med nyckel. Pump medföljer. 1500:- DBS i fint skick. 28tum och ramstorlek 55cm. Enväxlad och gör som en klocka. Fräscha däck. Jag har tyvärr tappat bort nyckeln till orginallåset. Ska göra en till sökinsats. Om den inte hittas följer ett annat lås med. 1200:-
Jepp då har gammelfarfar bestämt sig för att inte cykla mer. Så nu är hans pärla till salu. En Jubileumscykel Alfa Laval 100 år. Tillverkades av Monark i en liten serie. Tillverkad -82. Cykeln är i nyskick och har inte passerat 5 cykelturer. Cykeln är 6-växlad och har handbroms fram och bak. Dynamobelysning fram + bak. Original blocklås med nyckel. Cykeln har stått i varmgarage hela tiden och pumpats med jämna mellanrum. Lite dammig på bilderna. Kan vid köp köras in till stan. Ring helst !!. Annons kvar = cykeln kvar.