Quantcast
Till salu inom: ”

moog säljes

Chekere
F

Tidigare annonser till salu

Ovanlig och mäktig gitarrstärkare. 100w, 15'', två kanaler, reverb, equalizer och inbyggd kompressor. Skall vara det närmsta man kan komma rörljud utan rör... BB King Har använt Lab Series sedan hedenhös... (http://www.uberproaudio.com/who-plays-what/232-bb-kings-guitar-gear-rig-and-equipment) Norlin byggde även dessa åt Gibson och Moog. Låter underbart och MYCKET!! Helt orginal, men saknar loggan på framsidan och har fått en annan skruv till handtaget. Lite slitage givetvis, men den är ju runt 40 år också... Här finns info om Lab Series: http://www.netads.com/~meo/Guitar/Amps/Lab/ http://www.harmonycentral.com/products/81828
Analogt bucket brigade chip delay med LFO, MIDI och tap tempo. I nyskick inklusive originalkartong och manual. • LFO med sex vågformer • Tap tempo som kan tilldelas antingen LFO eller delaytiden och kan kontrolleras av en eller två fotpedaler • Inbyggd ”spillover” som kan stängas på eller av från fotpedal • MIDI • Insertingång för att koppla in annan effekt i delayloopen • CV-kontroll över alla primära funktioner http://www.thomann.de/se/moog_mf104m_analog_delay.htm Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har en mycket ovanlig helt fungeradne Moog Taurus II Bas pedaler till högstbjudande. alla pedaler fungera,triggar bra och den stämmer bra. Strömförsörjing finns också med, ej på bild. Det är extremt sällan en Taurus original säljs i Sverige! Så detta är ett unikt tillfälle att få äga en bit musik historia. Ser helst att köparen kommer och lyssnar,hämtar den på plats. Men den går att skicka med Bussgods, har lämplig kartong. Star priset i annonsen gäller, ej under det. Högstbjudande.
Up for grabs! Säljer nu min moog som är knappt ett år gammal. Fungerar perfekt och har inga skador som alls, en riktig klassiker i nytt format, jag har använt den i nästan alla mina produktioner och jag har alltid varit 100% nöjd med resultatet. Köpt i sverige, kvitto finns. Nypris i butik i dag är runt 5000:- men jag begär 2700:- bvsa Först till kvarn, finns annons finns moog. Säljer den för att uppgradera min dator, annars hade jag behållt den.
Säljer mitt dj kit som innehåller Pioneer CDJ 1000MK3, DJM 400 och ett flight case. lådor till spelarna följer med om så önskas. allt är i bra skick och fungerar som de ska. Allt kan testas på plats om så önskas dock säg gärna till i mejlet om ni ska göra så så. Kan även tänka mig att byta mot något annat, såsom en synth (Moog, DSI, Access tex...) även andra studio prylar kan vara till intresse, kom med ett mejl ! Om mer bilder på grejerna önskas så skicka ett mejl Priset går att diskuteras.