Quantcast
Till salu inom: ”

moped crescent f50 glx säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en fin Crescent F50 GLX i befintligt skick pga. för många projekt. Den startar och går som en klocka, rengjort bensintank, bensinkran samt förgasaren, växlarna fungerar utan problem. Rak och fin i plåten förutom en liten bula på framskärmen. Har även kollat igenom cylindern samt kolv och det fanns inga som helst skador på delarna, inga glapp i ramlagren eller vevstaken. En ovanlig och eftertraktad moped med alla "svåra" originaldelar. 4500 kr eller högstbjudande.
Hejsan, Nu ska gamla mopeden säljas. Det är en Crescent F50 GLX från 1978 i bruksskick. Just nu sitter en trimcylinder, annan förgasare och annan ljuddämpare på den, men originaldelarna finns kvar. Modellbeteckningen är 1244 och den har en treväxlad Sachs-motor. Jag har nya "F50 GLX"- dekaler och även stänklapp till bakskärm. Den går mycket bra i motor och växellåda. Ring vid intresse. MVH Martin
En körbar och hyfsat komplett moped som bra grund för ev. original renovering. Eller fixa till och kör som den är. Original motor 50 / 3BKFS som går fint och har växlar som fungerar. Hydrauliska frambromsen fungerar. Elsystemet urkopplat. Det som inte är original är styre, ljusomkopplare, tanklock, kopplingshandtag, ljuddämpare och gashandtag. Dock är avgasböjen den riktiga och även själva gummihandtagen men alltså inte själva gasrullen. Jag har många delar till F50 och Golden Champ så det finns möjlighet att köpa till lite delar om så önskas.
Hej ska sälja en fin f50,är ihop satt med mestadels Nos prylar.Har även en blinkers sats alldeles ny,plus extra tank o kåpor och lite annat ring för info.OBS svarar ej på meij.Säljes eller bytes mot zundapp.
komplett blinkers sats :2000kr 4st lösa blinkers ej kompletta :400kr krök ny: 150kr kick beg i bra skick :100kr växelväljare ny:100kr