Quantcast
Till salu inom: ”

moped husqvarna novolette säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min "fin-moppe" som jag tänkt göra iordning. Har ej körts eller använts på många år och behöver naturligtvis gås igenom. Motorn går runt och däcken håller luft. Ett kul inslag på moppe-träffen eller kör i stan och på landet. Mopeden är en Ovanlig version av HusqvarnasNovolette och ihopsatt och såld av Gävle Velocipedfabrik Säljes gärna till entusiast /samlare som vill värna om mopedens originalskick. Ring för snabbast kontakt, eller maila. Säljes omg. till den som först bestämmer sig.
Min fina Husqvarna Novolette, troligen 1955 års modell, är nu till salu. Sadeln här spruckit i sömmar samt lite mitt på men är säkert lätt att fixa för den som har de rätta kunskaperna i sömnad. I övrigt verkar den komplett. Fungerar och går. Har funnits i min ägo sedan 1973 men har inte körts i egentlig mening sedan 1975 så en genomgång mår den nog rätt bra av. Ring helst dagtid. Skickas ej - finns i Kvissleby.
Nu ska den gamla novoletten säljas så det blir mer plats i garaget. Fint objekt som stått inomhus i många år. Ej skruvad en massa med utan har bara blivit stående till förmån för andra projekt. Vet ej när den gick senast och har ej haft igång den själv. Tillhört samlare. Kåporna finns kvar men som ni ser är de ej ditsatta på bilden. Fler bilder kan skickas och kom gärna och titta. Prisidé 3500? För dyrt, för billigt eller alldeles lagom...? - bjud det ni tycker den är värd helt enkelt.
Husqvarna Novolette -55 Ett trevligt inslag på sommarens mopedrallyn. Fint och brukat originalskick! Fungerar alldeles utmärkt. Motor renoverad för över 2500:- förra året. anledningen var att tillförlitligheten inte var de allra bästa, men nu går den fint. Säljer den inte till något skambud, då kan den lika gärna få stå kvar hemma i boden. tel: 0727- 22 12 22 MVH: Gustav Krantz
framgaffel 100:-st rostfri framskärm + äldre plåt 100:-st compakt sadel 50:-st lyse zundapp eller e-typ ? 100:- styre 50:- tank med lock novolette 250:- bulig husqvarna bensintank 50:- stötdämpare luft + vanliga 100-150:-paret vdo hastighetsmätare till 120km 100:- ljuddämpare veteran 50:-st stag , plastkåpor , lyktsarg delarna är ren.obj till bruksskick mikuni 35mm 300:- effektljuddämpare kolfiber till moped scooter 250:- honda moppe finns även lite motordelar men ej komplett moped obj. 300:- cart hemmabygge utan motor 1st hjul mm se bild 250:-