Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna moped säljes

2 mopede

Örebro
Mopedboken
F

Tidigare annonser till salu

Husqvarna Roulette från -58 säljes i mycket fint skick, allt orginal utom en trampa. Den har endast haft en ägare innan och orginalkvitto, garantibevis och instruktionsbevis finns kvar och följer med moppen! Under tiden jag har haft den har jag kört sparsamt, men kört ett veteranrally (7 mil) vilket den klarade galant. Den är helt nyservad och genomgången på Rodix i Norrköping så det är bara att ta ut den och köra när våren är här! Mailar gärna fler bilder och ni är också välkomna att komma och kika på den.
husqvarna moped säljes i bruksskick, går fint och är lätt startad.Bra objekt annars går det bra att åka som den står nu. Ring eller smsa för mer information så skicka inte mejl för kollar inte den i alla fall. Kan tänkas bytas mot nå kul kom med förslag smsa eller ring 0736312605
Med sorg i själen så måste jag göra mig av med min pärla som startar i alla väder och går som en klocka... Klarar int av att köra den längre på min muskelskjukdom. Så nu behöver jag fixa automat körkort i stället och behöver pengarna till det! Super fin och underbara att köra!! B.S.A Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Förgasarkit Malossi 21mm Passar även andra modeller tex , Yamaha , Peugeot , Rieju , Derbi mfl pris 1159 kr Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder Så som Sachs Crecent Puch Zundapp Husqvarna Yamaha Suzuki mfl och även nyare moepder så som Baotian Kymco Derbi Reiju mfl. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Enhetsfrakt på endast 49 kr. Fri Frakt vid köp över 1500 kr.
Förgasarkit 22mm Malossi , vi har även andra förgasarkit av olika märken och storlekar. pris 1299 kr Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder Så som Sachs Crecent Puch Zundapp Husqvarna Yamaha Suzuki mfl och även nyare moepder så som Baotian Kymco Derbi Reiju mfl. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Enhetsfrakt på endast 49 kr. Fri Frakt vid köp över 1500 kr.