Quantcast
Till salu inom: ”

moped husqvarna novolette 1953 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en Gammal klenod från 1953 i väldigt fint skick. Tror allt är original, t.o.m däcken. Har aldrig startat den, skulle inte tro att det är något större fel. Däremot skulle lite service och kärlek göra underverk. Glaset till baklyktan saknas men tror det är samma som på militärcyklar så det borde vara lätt att fixa. Tycker du 4000:- är ocker är du välkommen att lägga ett annat seriöst bud, gärna högre. Kan maila lite fler bilder om det önskas. Med tanke på att däcken är 58 år gamla är däcksparkeri inte en lämplig sysselsättning för eventuella spekulanter. Det finns även lite blåsor under lacken på tanken som jag skickar med helt utan extra kostnad. Det går precis lika bra att maila som att ringa.
Husqvarna Novolette 3311, årsmodell 1953. REX motor. Ej fungerande. NOVOLETTE HISTORIA (Källa Novolette på Nätet). 1953 Den 1:a Juli 1952 möjliggörs genom lagstiftning försäljning av mopeder i Sverige. Husqvarnas första modell, 3311 lanseras som 1953:års modell och andra siffran i modellbeteckningen kommer fortsättningsvis att beteckna årsmodell. 3311:an var i stort sett en förstärkt cykel med påhängsmotor och bensintank. Motorn som tillverkades av RMW (Rex Motoren Werke) var på 0,62 hk och däcken var 26x1,75x1,5.
En Husqvarna Novolette 1953 Års modell i bra originalskick. Enda som saknas är förgasarplåten och verktygslådan annars finns allt annat,pump,kedjeskydd osv. Nya däck,fungerar men skulle tro att förgasare behöver rengöras efter ett längre stillestånd. En kul moppe i originalskick till mopedrallyn,perfekt att kunna trampa i backarna. Se bilderna och bedöm själva. Eventuellt byte mot en bra fungerande Sachsmotor treväxlad fotväxel. Endast seriösa intresserade som lämnar telefonnummer kommer besvaras.
Säljer en Husqvarna Novolette pga av lågt intresse. I fint original skick. Har för mig att det är årsmodell 1953. Givetvis inte nyskick, lite ytrost, men de är endel av charmen med denna moppe. Går som en klocka! Ska vara nylindad tändspole. Medföljer en fin väska. Kan tänkas byta mot eventuellt veteranmc (med papper) eller Zündapp eller Mustang moped. Annars är de priset som gäller eller högstbjudande. Mailkontakt i första hand då jag jobbar skift.
Husqvarna novolette Årsmodell: 1953 Mätarställning: 0 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: Brukssick startar och går.inklusive en låda med reservdelar.