Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna 4312 moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

suzukitank

Blekinge län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammal veteranmoped i bra skick! Svart pulverlackerad. Helt nytt cigarrblås och nya vajrar. Har förstärkt ram och starkare dämpare. Det enda som ska kopplas är lyset och dödaren till en omkopplare. Har en ny omkopplare till, har inte tid att fixa det sista. Och även frambromsen behöver bytas, slut. Har gjort mycket med den. Det sitter ej originalmotor på utan en 4-takts motor istället. Går bra och snålt. Finns original flintamotor på begagnatmarknaden om man vill ha det istället. Säljes pågrund av att jag inte har tid att fixa mera, barnen tar all tid. Endast seriösa ringer. Lagt ner mycket tid och pengar.
Hej! Ska nu sälja min fina veteranmoped pga bristande intresse. Det är en husqvarna 4312 från 1964. Omlackad i en brun metallic färg och vit. Motorn är en husqvarna flinta 2vxl fot med kuggdrift, alltså ingen tandrem som ryker av. Den är lite trimmad med 15mm förgasare, Planad topp, portad cylinder och Jackad kolv. Så den gör ca 50kmh. Har även orginal typintyg från 64 till den! Ring för mer info!
Husqvarna 4312 delar.Gaffel,kedjeskydd,motorkåpor, tankkåpa samt lite till om du behöver något till denna modell så maila eller ring så kanske jag har det du söker men dock inga motorer. Finns i Jönköping.Nås jag ej på telefon så maila gärna tack.Pris för Gaffeln 300:- Kåporna hör av dig för pris tack.
Husqvarna Sport 4312 Treväxlad fot 1,5hk exportcylinder Motorn är renoverad för några år sedan och går perfekt.Nya däck. En inte helt lätt moped att hitta. Lagom att köpa inför Husqvarna rallyt i år.
Husqvarna 4312 Ett ihop plock 3växlad Fläktkyld Handväxel Dragsnöre start nyborrad cylinder 39.5mm Går bra.