Quantcast
Till salu inom: ”

husqvarna novolette 3311 1952 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Husqvarna Novolette 3311 1952 Års modell i bra originalskick förutom sadlen som kanske inte är original men den är hel och fin annars. En mycket fin och bra moped som är 63 år gammal och fin för sin ålder. Helt komplett med förgasarplåt , pump,kedjeskydd osv. Det är en Rexmotor på den. Däckena och drivrem är bytta på den och den fungerar men skulle tro att förgasare behöver rengöras efter ett längre stillestånd. Startade med startgas så gnista finns. Ny bensin så mår den bra igen. En kul moppe i originalskick till mopedrallyn,perfekt att kunna trampa i backarna. Se bilderna och bedöm själva. Endast det som är på bild och inget annat. Priset är prutat och klart och är man intresserad av att köpa denna för dom pengarna ringer man. Byten mot andra mopeder eller delar kan va intressant. Mail besvaras inte.
1st Husqvarna Novolette ca -53 -4500kr fint skick men behöver en genomgång då den inte startats på länge, 2 st mopedhuvor i skinn och ett par goggles 100kr/st st Dbs svart herrcykel -300kr 1st damcykel rosa/vit Crescent -100kr 1st herrcykel Rex grön -300 2 st minicyklar Auto-Mini 1500kr/st 2500kr för båda Säljes pga flytt Finns att hämta i Linneryd ring innan så vi kan komma överens om tid MvH Ann
Hej! säljer en renoverad novolette årsmodell 1952,röd,ovanlig färg.Fungerar och går bra,pris 5000:-eller bud.Peter.
Tyvärr i rätt dåligt skick och saknar orginal- reglage och orginalförgasare, men ett bra ämne för dig som är intresserad och vill återskapa en klassisk vetranmoped eller för dig med reservdelsbehov. Ring eller maila för mer info och/eller fler bilder.
Körklar Husqvarna Novolette mod 3311 årsmodell 1952 Rex motornr 111604 40 cm