Quantcast
Till salu inom: ”

motorcykel dolly säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu bussen på grund av att jag inte har tid och plats för den längre. Den har gått just över 20 000 mil och kamremmen är bytt vid 19 000 mil. Smart byggd bil med plats för upp till 5 personer i hytten och 2 motorcyklar. Det är nytt lastavkänningsdon och hjulcylinder men bromsarna behöver luftas så bilen bör hämtas med biltransport eller dolly. Bilen är avställd och obesiktad. Kan bytas mot släp. Ring eller maila för mer info.
Dolly vagn tillverkad 1990 Tippbar Vinsch Belysning Justerbar dragarm så den passar både höga och låga fordon Specialgjorda spännband Prisidé: 4000:- eller högstbjudande ev. byte i en gammskoter, motorcykel eller liknande.
säljes Dolly för transport av bilar med svängbar platta som hjulen står på även vinch,ramper. Ett enklare och billigare alternativ än släpvagn bilsläp vid transport av bilar. Som delvid(eller full betalning)kan även en fungerande motorcykel tagas. finns i Anderstorp.
Vår motorcykel dolly är tillverkad av högkvalitativa material, pulverlackerad för att hålla den rostfri och väldigt robust. Den har en lastkapacitet upp till 567 kg och är lämplig för de flesta motorcyklar. Dollyn ligger endast 1" ovanför marken för att minimera risken för tippning. Med de svängbara små hjulen kan du snabbt och smidigt förflytta din motorcykel i trånga utrymmen. • Maximal lastkapacitet: 1250Lbs / 567 Kg. • • SKU: 400025 Klicka på länken längst ner i annonsen för att få ytterligare produktinformation. vidaXL – Lev stort för lite! vidaXL är en internationell online-återförsäljare som erbjuder allt du behöver för ditt hem, trädgård, garage och gör-det-själv projekt. Vårt koncept bygger på att erbjuda ett stort sortiment prisvärda produkter som gör det möjligt för människor att "leva stort för lite". Varför vidaXL? • Gratis frakt inom hela Sverige • Betala efter leverans med Klarna • 14 dagars returrätt • Kundtjänst via telefon & e-mail • Auktioner med start från 10 kr Om företaget För frågor kontakta gärna vår kundtjänst: E-post: service@vidaxl.se Telefon: +46 (0) 900 888 01 70 Måndag - Fredag 10.00-12.00 (Vi reserverar oss för löpande prisändringar och lagerändringar för alla våra annonser här på Blocket. Kontrollera alltid vår hemsida för det aktuella priset samt lagervärdet.)
Nu måste jag göra mig av med min kära Gpz, en hoj som införskaffades av mig 2002 och som skulle helrenoveras. Den besiktigades 2002, utan anmärkningar o ställdes av. Den är nerplockad i kartonger och påsar o varenda pinal finns kvar. Motorn orörd och sitter i ramen som står på rullbar dolly. Hojen är svart med svarta fälgar. Lacken är fin, tank, kåpor och sido/top kåpor lackades 2003 och har sedan legat orörda. Motorcykeln har gått ynka 3000mil vilket är mkt lite, aldrig vurpad eller lagd. Insprutningen som sitter på är i fint skick och fungerar kanon, är i original och säljes inte löst. Just den här modellen är populär inom såväl dragracing som av samlare. Bygger du ihop den är har du en klassisk muskelhoj som hänger med. Nu när nätet finns hittar du allt för såväl service som trim lätt som en plätt. Min är otrimmad och orörd, den förra ägare hade bytt koppling och startmotor. Det sitter på ett V&H system som enligt grannarna låter så det räcker och blir över. Det sitter även på raskens bakåtflyttade fotpinnar. Bok på engelska medföljer samt fin mc tidning från 1982 där just den modellen testas. Börjar du bygga nu så är du klar till sommaren med en riktig klassiker. Säljes endast komplett, inga lösa delar! Väl mött! /Peter