Quantcast
Till salu inom: ”

motorhispania furia säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Raseri
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crossmoppe tillsalu! Detta är en 30-moppe dvs inge körkort behövs för vissa åldrar har jag för mig. Moppen funkar som den ska, skicket är nog inte det bästa men vill man ha en väl fungerande motor och en grym crossmoppe för en billig peng är detta rätt! Sitter ett trimmrör på den samt ett sportluftfilter på den. Bara det kostade 2000-3000kr. Alla papper finns med självklart. Den har gått ca 800mil. Någon försökte sno moppen för ett tag sen där dom hade sönder tändningslåset. Men ett nytt kostar ca 400-500kr. Men det går att köra moppen utan problem! Pris för denna skönhet: 4000:- Inga byten eller inga sista pris kompisar!
Hej! Nu ska mopeden bort, det är en Motorhispania Furia -02. Ny cylinder och kolv, sm däck bak som gott knappt en sommar. nytt hjullager bak. Den är lackad svart och vitt ( hemmagjort men snyggt ) Sitter "styling" lyckta fram. Trimm rör och ljuddämpare medföljer. Jag nås enklast på 070-3226304 ( Om jag inte svarar mellan 8,00-16,00 så går jag i skolan, prata in ett meddelande så ringer jag så fort jag kan, eller skicka ett sms. ) Eller skicka ett mejl, kollar mejlen dagligen.
Hej Jag säljer min moped som nu har blivit för mycket av ett projekt för min del. Den gick bra, bortsett från några småfel, tills den dagen då vevaxeltappen till svänghjulet fick för sig att gå av. Den startar alltså inte. Det saknas också kedja och tändningen är trasig, man kunde nämligen starta utan nyckel. Så, detta är alltså en moped att plocka delar ifrån, eller ett projekt för den flitige! Det sitter en ny cylinder och kolv på. Med mopeden säljer jag också trimröret på bilden. Jag hade tänkt mig 700kr för hela paketet, eller högst bjudande.
Hej Jag ska sälja min moped pga att jag ska börja köpa bil. Mopeden går felfritt och har gått i ca 726 mil. Årsmordell 2006 och alla orginaldelar sitter på, den ända ändringen jag har gjort är att pluggar ur avgasröret, vilket gör att hastigehten är ca 75 km/h på rak väg och ca 80 i nedförsbacke. Det är en väldigt stark moped och har funkat utmärkt för mig. Pris kan diskuterras vid snabb affär!
Ja ska nu sälja min 30 moppe. Modelen är en motorhispania furia 02 a. Den drivs med generator och har alltså inget bstteri. Den är trimmad men bara med dragen plugg, den går lätt att sätta tillbaka. Tyvär så startar den inte nu och den ger ingen gnista när man vrider om nyckeln. Om ni vill veta mer om mopeden så är de bara och mejla så svarar ja så snabbt jag kan. Mvh Tobbe