Quantcast
Till salu inom: ”

motorhispania ryz kåpset säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Ska nu sälja min moped då det börjar bli dax för körkort. Det är en välvårdad moped. Ofta smord, tvättad, och rengjorda luftfilter. Till den medföljer ett extra kåpsett (Har EJ vält med mopeden) och ett effektavgassystem som ger ett vasst tvåtaktsljud. Uppskattas inte ljudet så medföljer en plugg som sänker både ljudet och vridet till original. Framlyktan är även den utbytt till en lite snyggare modell. prutat och klart!
Hejsan, Säljer nu en Motorhispania Ryz Enduro -04 EU-moped som är Supermotard-konverterad. Dvs SM-fälgar, svarta SM-kåpor, SM-framstänka och framlampa. Ramen är även rödlackad på firma. Men man får även med Enduro kittet; Ett komplett original orange kåpset, original framlampa och stänka + crossfälgar med bra däck för offroadkörning. Moppen är riktigt snygg och startar och går fint. Den är trimmad med ett Yasuni R1 avgassystem, gör ca 85km/h med riktigt bra axx. Men originalrör följer såklart med, och en låda med massa reservdelar. Dock är tomgången dålig ibland och lamporna funkar inte, det är bara ett jordfel eller någon sladd som inte sitter men har inte ork till att kolla upp det själv så jag säljer den billigare istället. Mejla eller SMSa helst först vid intresse. Finns i Onsala, ca 8km utanför Kungsbacka. Billigare vid snabb affär!
Säljer mopeden eftersom grabben fått andra intressen. Väl omhändertagen, stått inomhus. Gått 1049 mil. Följande grejer är gjorda: Nytt bakdäck. Ny kolv + kolvring. Ny kopplingskorg + lameller samt kopplingsfjädrar. Renoverad framgaffel. Nyservad motor med ny olja. Nytt drivpaket. Ny kick. Följande extragrejer medföljer: 1 hjulset extra, 1 kåpset extra. Extra reservdelar, extra avgassystem.