Quantcast
Till salu inom: ”

motorhispania furia kåpor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lampa

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, det är nu dags att sälja mopeden för att det är dags att köpa bil. Den har gått cirka 300 mil och är välvårdad + nyservad Det som är bytt/gjort är: Nya lameller Nytt styre Ny hastighetsmätare Bromsok mm är metallicblå lackade Nylackade kåpor Nya Stage6 dekaler Nya handtag nya oljor + glykol fräscha däck fram/bak Ramen är silver lackad Hebo escape rör ny lackad krök TNT sportluftfilter Blå/vita silikon slangar Styling nät vid hål TNT framskärm Mini baklampa under skärm Nya motorpackningar Rengjord förgasare mm
Hej, säljer nu min moped då jag inte använder den längre. Funkar fint och går väldigt bra. ;) 70cc portad av DooD, förgasare, tändning, mkt mer. Mejla för mer info! Den är även stylad med kapade och lackerade kåpor och det är en ktmplatta och skärm på. Lacken har några sprickor på vissa ställen men inget man stör sig på. Sitter en Kundo bakdämpare på. Har nyligen gått igenom motorn och bytt sotningssats. Har även lite Ciaodelar som jag kan sälja. :) Mejla eller ring för mer info/bilder. Kollar mejlen varje dag!
Motorhispania Furia Motor: 1 cyl, 2 takt, vätskekyld Transmission: 6 växlad låda, våtlamellkopling Bromsar: 210 mm skiva/ 180 mm skiva Tank: 6 liter Vikt: 85 kilo Start: Kick Hjulbas: 1330 mm. Behövs ej något EU-kort. mopeden är i väldigt fint skick och går väldigt bra för att va en 30 moped dock saknas hastighetsvajern men det är lätt att åtgärda. Ny lackerade kåpor och ram. För mer information så får ni gärna ringa! pris: 10 000 vid snabb affär kan priset diskuteras.
Hejsan. Nu säljer jag min moppe då jag vill ha nått annat. Mopeden är i brukskick och kåporna är inte de bästa skicket men ny lackade. Motorn och lådan går hur fint som helst och det sitter en am5 motor på,det sitter Racing vev + Race koppling. Den är just nu original men trim delar finns: 74cc Top performance cylinder 19mm Förgasare Mk Thrower rör Och 2 fulla backar med delar och en ned plockad am6 motor. Det finns även 2 nya cross däck som medföljs vid köp. ¨ Ring eller mejla vid intresse MVH/Jeppe
Hej! Nu ska moppen säljas p.g.a. körkort. Det är som rubriken säger en Motorhispania Furia-01 som går bra i motor och växellåda. det som är gjort på den är bland annat renoverat motorn med lager och packningar, lackat ram och kåpor mm. det tråkiga är att bakbromsen inte fungerar men alla grejerna till den med följer med en massa annat som t.ex ett HEBO rör lite olika drev mm. Endast telefon kontakt.