Quantcast
Till salu inom: ”

muji svart resväska 85l säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

FÅRSKINN

Grums
Unicorn

Borås
Poncho

Jönköping
Bouleset

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Resväska svart Tyg, med dragkedja, kan göras större vid behov om drar bort en dragkedja. Snurrbar 360 grader på fyra hjul. Mått: Höjd: 75 cm, bredd: 47 cm, djup: 30 cm. Säljes för 500 kr. ------------------------------ Barnresväska Trunki Terrance En barnresväska med hjul som barnen kan sitta på. Den är enkel och smidig att ta med på resan då barnen blir trötta. Barnresväskan drar man med barnet på med en dragrem. Rymmer 18 liter Färg: blå Mått: 46 x 21 x 31 cm Säljes för 250 kr. Hämtas i Lindome! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stor resväska från Mulberry. Väskan är i svart scotchgrain, hård väska. Handtag så man kan bära den både på höjden och på tvären. Ett par hjul. Haft den på ett par resor men fortfarande i mycket fint skick. Hel och ren, inget slitage varken på ut- eller insidan. Mått cirka 65x45x24. Köpt för över 9000:- Nås på tel 073-2540305 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer Mujis största resväska, 85L. Lite använd med lätt slittage utanpå. Inköpt under 2012 på Muji i Tokyo. Mycket stilren och praktisk, med fyra hjul och utdragbart handtag för mycket enkel hantering och rullning. Lås godtjänt av myndigheterna och med 2 nycklar. Praktisk invändigt med fack och remmar för praktisk packning. (se hemsida) Gjord av polykarbonat som är en termoplast med exceptionell hållbarhet. Finns att hämta i Hammarbyhöjden. Se hemsidan för prudukten, http://www.muji.eu/pages/online.asp?Sec=18&Sub=19&PID=6371&qclr=106 Obs, saknar funktionen för att låsa hjulen som senaste versionen av denna väska har från Muji. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Köpte tre stycken svarta resväskor i olika storlekar från Groupon. Väskorna verkar bra men behovet finns inte längre. Väskorna är helt oanvända men kostnaden för att skicka tillbaka dom när man ångrar köpet är väldigt hög - tips undvik Groupon. Säljer dom istället till en lite billigare peng, som sagt helt oanvända. Finns även en bagage-våg om det är intressant. Info ifrån Groupon Resväskorna är tillverkade i mycket tålig termoplast och utrustade med förstärkta draghjul och teleskophandtag vilket gör dem enkla att ta med på resan. Innehållet hålls på plats med spännband på insidorna och hålls i säkert förvar genom att väskorna har integrerade lås. Väskorna är svarta Liten resväska Mått: 36 x 50 x 26 cm Volym: 47 liter Vikt: 2,8 kg Mellan resväska Mått: 40,5 x 60 x 31 cm Volym: 76 liter Vikt: 3,8 kg Stor resväska Mått: 49 x 70 x 33,5 cm Volym: 114 liter Vikt: 4,8 kg
Jag säljer 2st vita och 3st bruna pinnstolar. Lite avskavd färg men annars i mycket gott skick. 43cm i sitthöjd. De vit och bruna stolarna är inte identiska men nära. Se bild. 250kr st. EDIT: De vita är SÅLDA! Prutat och klart. Säljer även en granitskiva. 70x60x3cm. Den är i ristijärvi granit. 400kr. Prutat och klart.. Jag säljer också en resväska. 71cm hög, 48cm bred på bredaste stället och 29cm djup. Den är hård så den skyddar sakerna i väskan. Den rymmer 85liter. Använd på en resa och är i bra skick, några skrapmärken på utsidan. 400kr. Prutat och klart..