Quantcast
Till salu inom: ”

murray åkgräsklippare reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en Murray 7 hästars Briggs Stratton som står o längtar efter sina fornstora dagar. Fick igång den för nått år sedan efter diverse mek och körde runt en fem minuter men sen stannade den igen. Motorn går runt. Pyspunka på nått hjul, saknar tändningslås. Ingen skönhet men kanske går att få ordning på för den som orkar. Säljes som ett renoveringsobjekt , bra vinterprojekt ? Pris 600 kr. Klipparen står i Brottby 4 mil norr om Sthlm.
Bild 1: Murray traktor med 11 hk briggs&stratton motor, defekt bakaxel men fullt körbar. 3000kr Bild 2: Norlett Med trasig motor och punktering, repobjekt eller reservdelar. 700kr Utan bild: Stiga garden utan fram och bakaxel och med en motor som ej startar. 500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Äldre åkgräsklippare av märket Murray. Har inte varit igång i år. Troligen behöver tändstift bytas. Klippbord rostigt. Renovering eller reservdel?
Rotorpaketen med aluminiumhölje och kullager har tjänat ut på vår Murray åkgräsklippare (se bild). Finns ett aggregat eller bra reservdelar på eljest havererad klippare? Jag finns i Dalhem på Gotland men kan tänka mig att få hjälp på fastlandet. Mobilen är säkrast att ringa på 070-7274014
Murray åkgräsklippare med defekt motor (vevstaken är av) i övrigt fint skick. Finns en reservdelsmaskin som är utan motor och klippare, har även lite lösa reservdelar liggandes.