Quantcast
Till salu inom: ”

nikkala mått säljes

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

[Malmö] : [Å. Olsson], 1993 Hårda pärmar, trådbunden, 21,5x15,5cm, 700g. Illustrerad. Mycket gott skick. Baksidestext: Kustbevakningstjänsten har alltid varit omväxlande, händelserik och spännande. När patrullen börjar, vet man inte vad som kommer att hända under dygnen framöver. Det kan bli välkänd rutin men också dramatik och påfrestningar så mycket man tål. Allt detta återspeglas i de berättelser och historier från Seskarö och Nikkala längst upp i norr till Ledsund i väster, som samlats i "Det var en gång... Att ha blicken ständigt riktad mot havet, att vara skärpt och uppmärksam, har genom århundrandens lopp blivit en del av kustbevakarens själ. Han ser därför och noterar mycket, som "vanliga människor" inte lägger märke till eller fäster sig vid.
1993. 432 s. Inbunden. 22x16cm. 710 gram. Mycket gott skick. Baksidestext: Kustbevakningstjänsten har alltid varit omväxlande, händelserik och spännande. När patrullen börjar, vet man inte vad som kommer att hända under dygnen framöver. Det kan bli välkänd rutin men också dramatik och påfrestningar så mycket man tål. Allt detta återspeglas i de berättelser och historier från Seskarö och Nikkala längst upp i norr till Ledsund i väster, som samlats i "Det var en gång... Att ha blicken ständigt riktad mot havet, att vara skärpt och uppmärksam, har genom århundrandens lopp blivit en del av kustbevakarens själ. Han ser därför och noterar mycket, som "vanliga människor" inte lägger märke till eller fäster sig vid. Några fläckar, namnteckning på försättsbladet.
Säljer följande pga flytt. Det är inköpt i januari 2013, kvitto finns. Allt är som nytt. IKEA säng 120cm Sultan Singås 120cm bred Inklusive ben i ek, det bjuder jag på. (nypris 2295 kr) IKEA bäddmadrass Sultan Tjöme 120cm bred (nypris 695 kr) IKEA bord i furu Ingo (nypris 449kr) IKEA stolar, 4st Ivar (nypris 199kr/st) Allt säljes för halva priset. Finns att hämta i Nikkala. köksbord köksstol
Vi säljer vår fina soffa, Nikkala från IKEA, brun med måtten B: 205 cm D:90 cm H:83 cm. Klädseln är hel, ren och fläckfri. Den är avtagbar och tvättbar, lätt att dra av och på. Tröttnar man på färgen finns det andra tyger att köpa till på nätet, men tyget, färgen och soffan är fräsch. Vi säljer den för att vi flyttat till mindre lägenhet och behöver en bäddsoffa i stället. Priset är inte prutbart.
Fin IKEA-soffa av modell Nikkala säljes. Det sitter ej orginaltyg på, utan det är beställt vid senare tillfälle från BEMZ (http://www.bemz.se/sv/produkt-sidan/produktsida/soffoverdrag/id/nik1/nikkala/t505/graphite-grey/). Färgen är mörkgrå med ljusgråa sträck. Soffan är i fint skick och är verkligen superskön som tvsoffa. Måtten på soffan är: B250cm, D97cm, H83cm. Jag säljer för att jag fått ny soffa, efter en släktings flytt. Jag skulle vilja ha 800 kronor för soffan. Går ni in på länken, så ser ni vad tyget kostar bara. Har ni några andra frågor är det bara att maila mig!

... eller prova att söka på nikkala soffa